• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzlediğiniz İlk Fİlm ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinemada izlediğim ilk film "aslan kral"dı. çok ağlamıştım :roflol::roflol:

sinemada ilk titanic izlemiştim ve cok aglamıştım sanırım orta sonda filandım ozamanlar yada lise1

sinemada izlediğim ilk film "aslan kral"dı. çok ağlamıştım :roflol::roflol:

aaa ne tesadüf benimde ilk izlediğim film oydu... hiç unutmuyorum ilk okuldaydım.. sınıfça öğretmenimizle gitmiştik... ağlamışmıydım onu hatırlamıyorum:))

CADIARZUkadıköy moda da (kaçak aşıklar adlı film izledigim ilk filmdi;mickey rourkeve lori singer oynuyordu)

Benim hayatımda ilk izlediğim film ''evde tek başına'' ikincisi ''eşkiya'' idi.

ben indiana jones serisinin ikinci filmini izlemiştim 5 yaşındayken:emir_bebek:

ilk sinemayla karşılaşmam vizontele sayesinde olmuştu.

ilk izlediğim film çakmaktaşlardı ama ikincisi aslan kral'dı.çok ağlamıştımgamyoncuiremsu

Casper'ı izlemiştim, Bakırköy Renk Sineması'nda. 7-8 yaşındaydım sanırım.. Hatta sonra da Pocahontas ve 101 Dalmaçyalı'yı izledim. Gerisini hatırlayamıyorum =)

Emin değilim Braveheart yada Hayat güzeldir.
İkisi de güzel seçimmiş.
Öpüyorum kendimi Şeniz

İlginçtir ilk sinemada izlediğim filmi tam olarak hatırlamıyorum.Çünkü evimizin karşısı yazlık sinemaydı.
Çocukken çoook film izledim.Ama dışarıda giderek izlediğimi hatırladığım film galiba Gülşah Koçyiğit filmiydi.İlkokula gidiyordum.

sinema salonunda izlediğim ilk film komser şekspirdi kadir inanırın
çok ağlamıştım:a015:

beni ilk sinemaya çok küçükken arkadaşımın ablası götürmüştü içeri girdiğimizde öpüşme sahnesi vardı ve EĞıN BAŞINIZI ÇIKIYORUZ dedi bizde eğip çıktık tabi bu sayılmaz asıl dersanede sakıncalı düşünceler diye lisede idealist bir öğretmeni anlatan filme gitmiştik müziği hala kulağımdadır

ılk hatırladıĞım fılm tÜrk yapımı Şeytandı :) acayıp tırsmıŞtım
ama ılk gerÇek fılmım kasımda aŞk baŞkadır :)

Tv de çizgi filmler dışında hatırlayabildiğim izlediğim ilk film (3-4 yaşında) TRT'de yayınlanan Hansel ve Gratel masalanın çizgi filmiydi...

Sinemada ise Aslan Kral'a gitmişti 1. sınıfa giderken seyretmiştim....çok güzel bir duygu o an hissedilen heyecan...

çok hoş bir konu olmuş...teşeekür ediyorum konuyu açan sevgili Banuska'ya...

benim ilk izlediğim film Er Ryanı kurtarmak..orta 2.sınıfa gidiyordum..sınıf arkadaşlarımla gitmiştik.hiç unutmuyorum..

Bizde lise zamanı kız kıza sinemaya gidelim dedim ilk maceramız o zamanlar büyük bişeydi bu bizim için. Yeşil Yol a gittik Tom Hanks in oynadığı çok etkilenmiştim ben,çok güzeldi

Back