Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aaa ne tesadüf benimde ilk izlediğim film oydu... hiç unutmuyorum ilk okuldaydım.. sınıfça öğretmenimizle gitmiştik... ağlamışmıydım onu hatırlamıyorum:))
Casper'ı izlemiştim, Bakırköy Renk Sineması'nda. 7-8 yaşındaydım sanırım.. Hatta sonra da Pocahontas ve 101 Dalmaçyalı'yı izledim. Gerisini hatırlayamıyorum =)
İlginçtir ilk sinemada izlediğim filmi tam olarak hatırlamıyorum.Çünkü evimizin karşısı yazlık sinemaydı.
Çocukken çoook film izledim.Ama dışarıda giderek izlediğimi hatırladığım film galiba Gülşah Koçyiğit filmiydi.İlkokula gidiyordum.
beni ilk sinemaya çok küçükken arkadaşımın ablası götürmüştü içeri girdiğimizde öpüşme sahnesi vardı ve EĞıN BAŞINIZI ÇIKIYORUZ dedi bizde eğip çıktık tabi bu sayılmaz asıl dersanede sakıncalı düşünceler diye lisede idealist bir öğretmeni anlatan filme gitmiştik müziği hala kulağımdadır
Bizde lise zamanı kız kıza sinemaya gidelim dedim ilk maceramız o zamanlar büyük bişeydi bu bizim için. Yeşil Yol a gittik Tom Hanks in oynadığı çok etkilenmiştim ben,çok güzeldi