İzlediğim Diziler ve Favorilerim

gJaJg

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
28
1
6
İstanbul
Bu açtığım konuda size izlediğim yabancı dizileri ve en favorilerimi paylaşacağım. Belki başlamak istediğiniz diziler konusunda yardımcı olmuş olurum.

Pretty Little Liars;
Kendisi en sevdiğim ve ilk başladığım dizidir. Yabancı dizileri takip edenlerden bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Dizi gizem/gerilim içeriyor. Beş arkadaşın içinden en popüler olanının gizemli bir şekilde kaybolmasıyla -öldüğü iddiası ortaya konuyor- diğerlerine sadece kaybolanın bildiği mesajlar gelmeye başlıyor. Kesinlikle gençlik dizisi olarak algılamayın bence son derece keyifli bir film. Haziran ayında 5. sezonu başladı 7. sezona kadar onayını almış zaten, bitmemesi için beş dakika beş dakika izliyorum resmen...

Hepsini uzun uzun yazamayacağım ama tüm izlediklerimi yazıp en favorilerimin yanına + koyacağım. Pekala.

How i met your mother +
The Carrie Diaries
My Mad Fat Diary +
Supernatural -daha 1. sezondayım şimdilik favorilerime koymuyorum-
American Horror Story +
Ravenswood -kendisi pll'ın yan dizisidir ve 1. sezonu bitince iptal olmuştur bunu da eklemiyorum-
2 Broke Girl -1. sezondayım daha-
Skins +
Orphan Black +
Vikings +
Game of Thrones +

bukadar dizi izlemişsin ama prison break ve walking dead izlememişsin
benim hayatım boyunca izlediğim en en en güzel dizi prison break ve walking dead'tir...onlarca dizi izledim hiçbiri bu ikisinin yerini alamadı...mutlaka izle derim ben...bana teşekkür edeceksin

Aklımda onlar da sırayla izleyeceğim ._.

Ya çıkcası walking dead güzel ama bu zombiler çok iğrenç o sahnelere bkamıyorum hani herkese hitap etmeyebilir o konuda ama prison break'e katılıyorum

Prison Break konusunda katılıyorum. Sonunu Türk filmi gibi bitirmeselerdi iyiydi...

Prison Break konusunda katılıyorum. Sonunu Türk filmi gibi bitirmeselerdi iyiydi...

bende hep bunu düşündüm, o kadar dahice zekaya sahip olan michael, ordan elektriğe çarpılmadan çıkmanın bir yolunu bulabilirdi mutlaka...
ama zaten beynindeki tümör yüzünden birkaç günlük ömrü kaldığını bildiği için , zaten öleceğim nasılsa diye bir nevi ölmeyi kendi istemiş...
bütün prison break forumlarında böyle yazıyordu....

Tabi orası öyle sonuçta boşuna ölmedi. Ama işte alternatif düşünülebilirdi. Prison Break'te özellikle Meksika'da mıydı nerdeydi korkunç bir hapishaneye düşmüşlerdi yaa(uzun zaman oldu hatırlayamadım şidmi :)) . Asıl o bölümleri hiç unutamıyorum efsaneydi o bölümler

Son düzenleme:

Keşke spoiler vermeseydiniz tüm izleme zevkim kaçtı.

panama'daydı canım, sona hapishanesine düştüler....
en etkileyici sezonlardan biriydi....çok ustaca çekilmiş..... hala izleyesim geliyor defalarca izlemiş olmama rağmen

Keşke spoiler vermeseydiniz tüm izleme zevkim kaçtı.

canım özür dilerim hiç düşünemedim
ama bahsettiğim mevzu sürekli ortalıkta dolaşan bir final olduğu için, gizlenmesi gerekliliğini aklıma getiremedim malesef
ama sen izle mutlaka... benim bahsettiğim spoiler devede kulak yani...
harika bir dizi her sahnesiyle...

Ya çıkcası walking dead güzel ama bu zombiler çok iğrenç o sahnelere bkamıyorum hani herkese hitap etmeyebilir o konuda ama prison break'e katılıyorum

The walking dead hayranıyım son bir sezonumm kaldı.Gerkçekten bazı yerler kötü ama kan insanı çok da kötü yapmıyor aslında,kalitesi yüksek dizi. :)

the walking dead ve game of thrones en sevdiklerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…