bukadar dizi izlemişsin ama prison break ve walking dead izlememişsin
benim hayatım boyunca izlediğim en en en güzel dizi prison break ve walking dead'tir...onlarca dizi izledim hiçbiri bu ikisinin yerini alamadı...mutlaka izle derim ben...bana teşekkür edeceksin
benim hayatım boyunca izlediğim en en en güzel dizi prison break ve walking dead'tir...onlarca dizi izledim hiçbiri bu ikisinin yerini alamadı...mutlaka izle derim ben...bana teşekkür edeceksin
Prison Break konusunda katılıyorum. Sonunu Türk filmi gibi bitirmeselerdi iyiydi...
bende hep bunu düşündüm, o kadar dahice zekaya sahip olan michael, ordan elektriğe çarpılmadan çıkmanın bir yolunu bulabilirdi mutlaka...
ama zaten beynindeki tümör yüzünden birkaç günlük ömrü kaldığını bildiği için , zaten öleceğim nasılsa diye bir nevi ölmeyi kendi istemiş...
bütün prison break forumlarında böyle yazıyordu....
bende hep bunu düşündüm, o kadar dahice zekaya sahip olan michael, ordan elektriğe çarpılmadan çıkmanın bir yolunu bulabilirdi mutlaka...
ama zaten beynindeki tümör yüzünden birkaç günlük ömrü kaldığını bildiği için , zaten öleceğim nasılsa diye bir nevi ölmeyi kendi istemiş...
bütün prison break forumlarında böyle yazıyordu....
Tabi orası öyle sonuçta boşuna ölmedi. Ama işte alternatif düşünülebilirdi. Prison Break'te özellikle Meksika'da mıydı nerdeydi korkunç bir hapishaneye düşmüşlerdi yaa(uzun zaman oldu hatırlayamadım şidmi :)) . Asıl o bölümleri hiç unutamıyorum efsaneydi o bölümler
Keşke spoiler vermeseydiniz tüm izleme zevkim kaçtı.
Ya çıkcası walking dead güzel ama bu zombiler çok iğrenç o sahnelere bkamıyorum hani herkese hitap etmeyebilir o konuda ama prison break'e katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?