anam kapanmadan koyayım. dur:) sağol canım ya
ha ha ha hırstandır : ))))))))))))))))))
hayır şekerim. bir yandan youtubeda makyaj videosu izliyorumda ondan:)ha ha ha hırstandır : ))))))))))))))))))
hayır şekerim. bir yandan youtubeda makyaj videosu izliyorumda ondan:)
Aynen ben de ciddi soruyorum bu soruyu. Hayir hic aklimda da yoktu. Kkda google reklamlari aklimi çeldiyılbaşında, şu boynerlerdeki büyük boy parfüme indirimli set kapsamında estee nin mi lancome un setinimi alsam oky
ciddi soruyorum
esteeyi ben daha çok severim canım ama setleri görmem lazım.yılbaşında, şu boynerlerdeki büyük boy parfüme indirimli set kapsamında estee nin mi lancome un setinimi alsam oky
ciddi soruyorum
yılbaşında, şu boynerlerdeki büyük boy parfüme indirimli set kapsamında estee nin mi lancome un setinimi alsam oky
ciddi soruyorum
Nerde, ne kampanyası, kaç kuruş, ne zaman, setlerde ne var????
Alışveriş manyağıyım bu ara. Yılbaşı gelince sapıtıyorum. Hediye çekim de var boynerden, hediye çeki geçiyor muymuş?
önce derin bir nefes alıp ona kadar sayıyoruz
hopide veriyo galibaboynerde var burda ama başka nerde var bilmiyorum
sephoraya bakın. ondada bayağı setler var
sephoraya bakın. ondada bayağı setler var
Tamam, hadi ben kaçtım boynere gidiyorum.
Beni kovacaklar zaten yakında, kapıya adam dikip içeri sokmayacaklar. Bugün de gidersem bir haftada dördüncü kez girmiş olucam boyner sınırlarına.
tamam canım. hemen çakarımSetler degil de parfumler ne zaman indirime girecek icibi? Okis sen bana bir mesaj cak sen bilirsin zamanlarini
yokmu orada sephora. o zaman boynere bakacaksın:)burda sephorayı nerden bulam canım,
ta, boyner en lüksümüz bu
ya canım büyük boy parfüm alırsan fiyatları 400 gibi, 1200 liralık seti 190 a vercekmiş, benzer bişey estee de de var ama onun seti daha kalabalık
burda sephorayı nerden bulam canım,
ta, boyner en lüksümüz bu
ya canım büyük boy parfüm alırsan fiyatları 400 gibi, 1200 liralık seti 190 a vercekmiş, benzer bişey estee de de var ama onun seti daha kalabalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?