Sürekli girdi çıktı yapıyorlarmiş belki yine yapmışlardır?
cok guzel tazmınat alırsın
kesinlikle tazminat davasi acmalisin.. hic durma islemlere bir an once basla..
gitmeden telde konustm. gelin dilekcenizi yazin duzelttircem dedi. ne dilekcesi dedim. caktirmadan dilekce yazip onu kullanacak uyanik.Yarin ise gittiginiz de imza isteyeceklerdir sizden atmayin.kendiniz istifha etmis gibi gorunmeniz icin imzaniz gerek.
istifa dilekçesi yazmadım imza atmadım nasıl yapabiliyorlar bunu
Yarın ne şartla olursa olsun hiçbir şeye imza atmayın. O kırk sayfa yazının arasında maaş ve mesai alacağım yoktur gibi şeyler olabiliyor.
Işe iade ve tazminat davası açabilirsiniz. Ama iade harici 2 yıldan önce sonuçlanmaz. Hatta malum durumdan adliyeler çökmüş vaziyette. 2 yilda bitecek davalar 4 yila uzuyor
Eğer maaş mesai alacağınız yoksa ve yeni işiniz de hazırsa, anlasin iş yerinizle.
Sızı hamıleyken ısten cıkaramazlar , ayrıca sız neden ıstıfa edıyorsunuz onlar sızı ıstemıyorlarsa cıkarırlar olur bıter6 yildir calisiyorum aslinda. baya tazminat alirim ama ne maddi ne manevi ugrasmaya enerjim yok. tum.enerjimi 6 yilda tukettiler zaten. cok da cirkinlesebiliyorlar. ugrasmak istemiyorum mecbur kalmadikca
Sızı hamıleyken ısten cıkaramazlar , ayrıca sız neden ıstıfa edıyorsunuz onlar sızı ıstemıyorlarsa cıkarırlar olur bıter
atandim. ama su an sorusturmalar vs oldugu icin resmi atamam olmadi. yerime de birinin gelmesi gerekliydi isimi birakmak icin. onceden haber verdim ki hem yerime birini bulsunlar hem yillik izinlerimi kullanayim. dinlenmeye de cok ihtiyacim vardi. ailem izinleri bosver son dakikaya kadar calis dedi ama ben basrirdim yerime birini bulsunlar da izne cikayim diye. yerime birini buldular. ben izne ayrildim. ayrilir ayrilmaz cikis vermisler. tartistim biraz duzelttiler. mecburen simdi izin donusu istifa etcem. resmi atama ne zaman olcak bilmiyorum. atama olana kadar istifa etmek istemiyordum aslinda. diger turlu de iznimi kullandirtmayacaklardi. her türlü baski var uzerimde. en kotu rapor alirim diyordum normal sartlarda olsa ama simdi bu tartismanin ustune yapabilir miyim bilmiyorum. cok tartisabilen biri degilim. baskiya karsi koyamam. gardim hemen duser. yada asiri enerji harcamam gerekir. tek duam o zamana kadar resmi atamanin yapilmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?