En kötü 2 hafta öncesinden haber vermeleri gerekirdi.Bu yasal bir şey.Işçi mahkemesine başvurabilirsin.6 yıl ama teseron şirket olduğu için girdi çıktılarım var
Aynen aynen öyle bir şeyde vardı sanki.Canım internette bunların hepsi yazıyo yarın gitmeden oku iyice bilgilen ve sonra ver ağızlarının payını.Ki bir de hamilesin. Hamile çalışanı işten çıkarmak yasak bildiğim kadarıyla. Bence yarın müdür/şef kimse görüşün derim.
Gecenlerde haberlerde bankada calisan bir bayani ucretsiz dogum izninde haberi yokken cikarmislar. Bayan tazminat davasi acmisti.akşam akşam öyle canım sıkıldı ki. bir kamu kurumunun sınavını kazandım. tebligat bekliyorum. istifa etmeden önce yıllık izinlerimi kullanmak istedim. ben kendimi şu izinde zannederken e devlette hizmet dökümüne bir baktım ki çıkışım verilmiş. mayıs 22 sine kadar iznimin devam ediyor olması gerekliydi. ne yapmalıyım. olmadı tazminat için başvuru yapmak istiyorum.
yapamazlar. aramisken sikayet etseydin. yarin sabahtan isyerini ara kavgasiz gurultusuz durumu sor. sana verecekleri cevaba gore 170 ile tekrar goruserek seni yonlendirmelerini sagla aksi takdirde bir avukatla gorus.istifa dilekçesi yazmadım imza atmadım nasıl yapabiliyorlar bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?