Anket Iyimser misiniz yoksa kotumser mi?

Iyimser misiniz yoksa kotumser mi?

• Iyimserim,her zaman iyi seylerin olacagina inanirim.

OY: 12 40,0%
  • Kotumserim,her an her sey olabilir...kim bilir?

OY: 18 60,0%

• Ankete Katılan
    30
ben mesela fazla iyimser olamiyorum,kotumserim diye bilirim.şer soylemesen hayir gelmez diye dusunuyorum.yani..her an her sey olabilir...

ben ne iyimserim ne de kötümser.ne olduğumu anlayamadım.mafoldumben.ruh halim çok değişken bi bakmışsın iyi yönünü düşünür bi bakmışsın kötü yönünü düşünürüm olayların.fazla uzattım :asigim:

kötümserim ama sadece kendinme karşı. hep en kötüsü bana olur ama benim dışındaki herkesin başına iyi şeyler gelme olasılığı daha yüksektir...

iyimserim zemuszemus
herkesede tavsiye ederim zemuszemus

iyimserim kesinlikle ,cogu zaman bu huyumdan cok cekiyorum,bazen iyilikten anlamiyanlara iyimser olunca,,,kotumser olmanin cok iyi oldugunu dusunuyorum,ama huyum kurusun,,,kiramiyorum kimseyi,beni kirsa bile

aslında duruma göre deeğişiyor... ama kendimi üzmemek için bardağın dolu tarafına bakarım genelde. ama olayın sonucu beni çok etkileyeck biçimdeyse kimse beni tutamamz . kıyameti kopartırım

malesef cogu zaman herseyin en kötü ihtimalini düsünürüm =(

iyi düsünelim iyi olsun olsun diyenlerden degilm.

kendimle ilgili kötümseerrrrr.... başkaları olunca iyimseerr... kendime kötüyüm ben..

Tam bir felaket tellalıyım her konuşmama ya şöyle olursa diye başlarım. Ama karşımda ki insanın sorunuysa tam bir pollyanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…