İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.499
148
Arkadaşlar bir önceki konuda salaklıklarımı anlattım.Bana kızanlar oldu azda olsa haklı gorenler oldu çok teşekkür ederım .Ben yandım kız yanmasın dedim fake ins hesaptan kıza yazdım.Allahım nasıl tutuştular.Hiç aramayan kardeşlerı ablası benı aradı açmadım tlfnu.Tehditler seni yok ederım sana bılmem naparım Neler neler.Whatsaptan yazdı artık aılenle çözeceğim bu zamana kadar çektım kımse benım karıma mesaj atamaz.Sana istanbulu dar edecegım .Neler neler.Bürokrasımız çok genıs senı şöyle bulacam bole yaptırcam.Hesabı sildim.Bulamazlar inşallah beni :(Aileme intikal ederse çok koru olur.Gercı onunda butun boklarını ortaya dökerım .Ama sanki içi den bir yuk kalktı .Uzuntulerım gıttı bı anda .Nasıl bir mutlulul geldı anlatamam.

Arkadaşlar bir önceki konuda salaklıklarımı anlattım.Bana kızanlar oldu azda olsa haklı gorenler oldu çok teşekkür ederım .Ben yandım kız yanmasın dedim fake ins hesaptan kıza yazdım.Allahım nasıl tutuştular.Hiç aramayan kardeşlerı ablası benı aradı açmadım tlfnu.Tehditler seni yok ederım sana bılmem naparım Neler neler.Whatsaptan yazdı artık aılenle çözeceğim bu zamana kadar çektım kımse benım karıma mesaj atamaz.Sana istanbulu dar edecegım .Neler neler.Bürokrasımız çok genıs senı şöyle bulacam bole yaptırcam.Hesabı sildim.Bulamazlar inşallah beni :KK43:Aileme intikal ederse çok koru olur.Gercı onunda butun boklarını ortaya dökerım .Ama sanki içi den bir yuk kalktı .Uzuntulerım gıttı bı anda .Nasıl bir mutlulul geldı anlatamam.
Konuyu bilmiyorum
Eski sevgilin mi
Eski kocan mı
Olay nedir?
Kıza ne msjı attın

Konuyu bilmiyorum
Eski sevgilin mi
Eski kocan mı
Olay nedir?
Kıza ne msjı attın

Eski sevgilisi kadın bu adami hic unutmamış evlenmiş ayrılmış yine görüşmüş.

Adam nisanlanmadan 3 gun once bu kadınla görüşüp opusmus. Sonra 3 gün geçince nisanlanmis babasının arkadaşının kızıyla. Guc birleşimi bir evlilik diye düşünüyor konu sahibi.

Açıklama ücreti isterim 😂😂😂

Eski sevgilisi kadın bu adami hic unutmamış evlenmiş ayrılmış yine görüşmüş.

Adam nisanlanmadan 3 gun once bu kadınla görüşüp opusmus. Sonra 3 gün geçince nisanlanmis babasının arkadaşının kızıyla. Guc birleşimi bir evlilik diye düşünüyor konu sahibi.

Açıklama ücreti isterim 😂😂😂
Teşekkür ederim
Buyurun ücretiniz 💴 💴💴 🤣🤣🤣

siz evlenmiş mutsuz olmuş boşanmışsınız. bu eski sevgilinizin değil sizin ve eski eşinizin hatalarından kaynaklı. canınız sıkılınca, mutsuz olunca başkasının hayatına müdahil olma hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz? adam sizle sevgiliyken de zaten gizlememiş evlilik olmaz demiş. size sozler verip kandırıp yarı yolda bırakmamış. siz kendi kafanızdakilere inanıp 10 küsür yılınızı eski sevgilinizle geçirmeyi seçmissiniz. bir de ben yandım kız yanmasın diyorsunuz. bırakın başklarının hayatlarıyla ugraşmayı da oturun kendi hayatınızı analiz edin. bir daha aynı mutsuzlukları yaşamamak için yada onları tamir etmek için neler yapmalıyım diye zaman harcayın. başkalarının mutsuzlugundan haz alan insanlar topluluğu olup çıktık. keşke başkalarının hayatını mahfetmeye harcadıgımız enerjiyi kendi hayatımızı güzelleştirmeye harcasak. ama bu bakış açısı ile yetiştirilmiyoruz değil mi. aşk illaki hastalıklı ve takıntılı olacak, mutsuzken bile cefasını çekeceksin ki aşk değeri anlaşılsın. efsaneler... sevgiliydik mutlu zamanlarımız oldu, mutsuz oldugumuzu anldık, ilişkiye son verdik deyip geride bırakmak ne zor bizim için.

Resımlerını gordum sen 12 sene ugraş elın kızı gelsın senın yapamadıgını 5 dkda yapsın.Gercektende babasının arkadaşının kuzıyla evlenıyor bu arada .Ah bilemedım .Kızacaksınız bana bılıyorum.Gerçekten çok sevdım.Beddua etmıorum ama Allaha havale edıyorum.Ben ona çocuklugumu ,hayallerımı,en masum duygularımı verdım
Bazen sebi özledım diye arıyodu gidiodum sarılıoduk opuodu yine aynı .mussu biz olamayız .Ben evleneceğim babamın arkadaşının kızı ıle dıodu.Hatta bazen yazdığımda küfürler ediodu bana .Yeter artık dedim yoluma bakacagım.Başka biriyle evlendim .Yoluna baktım onun söylediği gibi .Sevdimde .Kimse vazgeçilmez deil.Oda fragmanda çok guzeldi evlendik kabus başladı.Babasına kefil olmadığım için boşandım.Öyle zordukı bunlar benım ıcın.Her gun aglayarak uyanıodum.Dedimki o beni canı ıstedıgınde arıyor bende arayayıö aklım dagılır belkı unuturum.Ama zaafım var .Eşin yaptıklarını unuttum .Ama bu seferde onun sevgısızlıgı canımı acıttı
Eski konunuzu okudum, hatta tüm konuyu okumaya erinenler için en önemli kısımları alıntıladım. Evet adam da hatalı da en hatalı olan sizsiniz. Adam size hiçbir şey vaat etmiyorken habire kendi ayağınızla gidip onun sizinle istediği gibi takılmasına izin vermişsiniz. Bunları canınızı yakmak için söylemiyorum aslında, hatanızı artık fark edip yanlışınızdan dönün diye söylüyorum.

Hani demişsiniz ya niye herkes mutlu ben mutsuzum. Eskiyi geçmişte bırakamadığınız için, sizi sevmediğini bildiğiniz birine bel bağladığınız icin, ben mutsuzum ben yandım onlar da yansın diye düşündüğünüz için, benim canım yandıysa o kızın da yansın diye düşündüğünüz için mutluluk size gelmez. Ne zaman ki sadece kendinize dönersiniz ben değerliyim, beni sevmeyenle işim yok dersiniz o zaman her şey yoluna girmeye başlar.

Mesaj atmanızı da yanlış buldum, hırsınızı alıp ortalığı karıştırmak için mesaj atmışsınız. Gerçekten o kızın üzülmemesi ve onun da başını yakmasın diye söylediğinizi bilsem belki iyi yapmıştınız derdim. Ama niyetiniz o değil. Kendi mutsuz olunca herkes mutsuz olsun isteyen kişiler vardır, maalesef ki o gruptansınız. Bu şekilde mutlu olmanız zor.

siz evlenmiş mutsuz olmuş boşanmışsınız. bu eski sevgilinizin değil sizin ve eski eşinizin hatalarından kaynaklı. canınız sıkılınca, mutsuz olunca başkasının hayatına müdahil olma hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz? adam sizle sevgiliyken de zaten gizlememiş evlilik olmaz demiş. size sozler verip kandırıp yarı yolda bırakmamış. siz kendi kafanızdakilere inanıp 10 küsür yılınızı eski sevgilinizle geçirmeyi seçmissiniz. bir de ben yandım kız yanmasın diyorsunuz. bırakın başklarının hayatlarıyla ugraşmayı da oturun kendi hayatınızı analiz edin. bir daha aynı mutsuzlukları yaşamamak için yada onları tamir etmek için neler yapmalıyım diye zaman harcayın. başkalarının mutsuzlugundan haz alan insanlar topluluğu olup çıktık. keşke başkalarının hayatını mahfetmeye harcadıgımız enerjiyi kendi hayatımızı güzelleştirmeye harcasak. ama bu bakış açısı ile yetiştirilmiyoruz değil mi. aşk illaki hastalıklı ve takıntılı olacak, mutsuzken bile cefasını çekeceksin ki aşk değeri anlaşılsın. efsaneler... sevgiliydik mutlu zamanlarımız oldu, mutsuz oldugumuzu anldık, ilişkiye son verdik deyip geride bırakmak ne zor bizim için.
Ama adam nişanlanmadan 3 gün önce konu sahibiyle buluşup öpüşmüş?
Bu konu sahibini kandırmak olmayabilir ama nişanlısını kandırmak oluyor.
Bence konu sahibi iyi yapmış, yok öyle hem başkasıyla öpüşeyim hem tertemiz kızla nişanlanayım. İyiki söylemiş, benim sevgilim nişanlanmadan 3gün önce başkasıyla öpüşse ben bilenin söylemesini isterdim.
Ha ama konu sahibi kıza iyilik olsun diye değil, sırf ortalığı karıştırmak için böyle birşey yapmış. Umarım bu olaydan tek fayda gören nişanlanan kız olur.

Ama adam nişanlanmadan 3 gün önce konu sahibiyle bulup öpüşmüş? Bu adamın nişanlanacağı istemeye gidecekleri gün belli olmadı değil mi?
Bence konu sahibi iyi yapmış, yok öyle hem başkasıyla öpüşeyim hem tertemiz kızla nişanlanayım. İyiki söylemiş, benim sevgilim nişanlanmadan 3gün önce başkasıyla öpüşse ben bilenin söylemesini isterdim.
konu sahibinin amacı gariban nişanlının bu adamdan ayrılması değil çiftin kendisi gibi mutsuz olması. biz kimsenin ahlak bekçisi değiliz. ayrıca siz bir kadın olarak nişanlınızın nişanınıza 3 gün kala başka bir kadınla öpüşebilme potansiyelini göremeyecek kadar körseniz bu gerçeğe sizi fake bir hesap ikna edemez.sonuç konu sahibi bu takıntılı düşünce yapısıyla daha evlilik fotolarına da bakarak iç geçirir. bu düşünce yapısı hastalıklı ve sağlıklı değil. geçmiş adı üstünde geçmişte kalmalı.

Ama adam nişanlanmadan 3 gün önce konu sahibiyle buluşup öpüşmüş?
Ha ama konu sahibi kıza iyilik olsun diye değil, sırf ortalığı karıştırmak için böyle birşey yapmış. Umarım bu olaydan tek fayda gören nişanlanan kız olur.
Bilsin ne oldugunu kocasının.Ayrıca mutsuz olsun derken çocuktan bahsedıyorum.Kızı tanımıyorum.Ben hatasızım demıyorum ama adam evlenene kadar benımle gorustu.

konu sahibinin amacı gariban nişanlının bu adamdan ayrılması değil çiftin kendisi gibi mutsuz olması. biz kimsenin ahlak bekçisi değiliz. ayrıca siz bir kadın olarak nişanlınızın nişanınıza 3 gün kala başka bir kadınla öpüşebilme potansiyelini göremeyecek kadar körseniz bu gerçeğe sizi fake bir hesap ikna edemez.sonuç konu sahibi bu takıntılı düşünce yapısıyla daha evlilik fotolarına da bakarak iç geçirir. bu düşünce yapısı hastalıklı ve sağlıklı değil. geçmiş adı üstünde geçmişte kalmalı.
Tesekkur ederım.Bakarım tamam.

Zaten konu sahibinin iyilik maksatlı yaptığını söylemedim? Amaç sadece ortalığı karıştırıp milletin ilişkisini bozmak. Ama iyiki yapmış bana göre zira aldatılma olayının inanın ki körlükle hiç alakası yok, hiç yaşamadım ama suda yürüyüp izini belli etmeyen, dışarıdan mükemmel gözüküp arkadan türlü işler çeviren bir sürü erkek var. Bu erkekte onlardan biriyse ve istediği gibi takılıp nişanlısının gözünü boyadıysa o kızın kandırılmasına göz yumamazdım ben olsam. Ama dediğim gibi, düşünce yapısı yanlış ve kesinlikle doğru değil, bunu zaten ben savunmuyorum. İstemeden de olsa kıza iyilik yapmış. Ama bunu intikam amacıyla değil de "gerçekten" iyilik olarak yapsaydı doğru olurdu. Zaten konu sahibi o sevgilisini hiç unutamamış, geçmişe takıntılı ve saplantılı bir yapısı var, bunu inkar etmiyoruz.

Bu adam nişanlanmadan 3 gun onceye kadar benımle görüştü

kötüsünüz. siz mutsuzsunuz. baskasinin ozellikle sizi sevmeyen insanin mutsuzlugundan besleniyorsunuz. eden bulur, kurtuldunuz sanmayin.

bir sey vaadetmemis, soz vermemis adam..
giden siz, arayan siz.. hayatina musallat olan siz.. adamin hayatini mahvediyorsunuz. onun da hatalari var. opmemesi lazim sizi. ama bu kadarini hak etmemis.

Back