İyiki Sezeryan Olmuşum Diyenler

ben de çarsamba günü epidural sezeryan ile oğlumu dünyaya getiricem insallah... sezeryan öncelikle benim ardında dr umun tercihi idi.. daha önce 3 tane problemli gebelik geçirdiği ( 1 dış gebelik 2 tane düşük) normal doğumun hiçbir riskini almak istemedim... korku yokmu evet korku da bir etken tabi bu kararı almamda ama dediğim gibi birinci öncelik değil... bence normal veya sezeryan herkesin kendi tercihi... ayrıca ben de sezeryanla doğmusum bazı sorunlardan dolayı kardeşim de sezeryanla doğdu ikimiz de depresyona falan girmedik çok şükür... kimsenin normali veya sezeryanı savunma gibi bir hakkı olduğunu da düşünmüyorum... anne ve dr un birlikte karar vereceği bişey bu...Allah herkese istediği gibi hayırlı bir doğum versin.. sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin insallah...

Son düzenleme:
bende sezeryanla doğum yapanlardanım 1.5 sene önce doğum yaptım hiçbi zamanda normal doğum yapsaydım demedim 10 da doğuma girdim kendime geldiğimde saat 11 bile değildi bebeğimi hemen emzirdim öyle çok şiddetli ağrılarımda olmadı normal doğum yapabilceğimi sanmıyorum çok strese girerdim heralde aslında en normali normal doğum adı üstünde zaten ama sezeryanda büyük bir lüks bence iyileşme sürecide artık şansa kalmış bence iki doğum şeklindede kısaca ben genel anestezi oldum ve çok memnunum

bende 16 mayıs 2011 de doğum yaptım sezeryanla.belden uğuşturma oldu.cok memnunum.iyik sezeryan olmuşum.normal yapabileceğimi sanmıyordum saten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…