peki annem keşke sezaryen olmasaydı diyen bebek yok mu? yok tabi, çünkü henüz yazamıyorlar, çünkü minikler. bir olayı değerlendirirken sadece annenin çektiği acı irdeleniyor? sezaryenle alınan bir bebek neler hisseder tüm yorumları okudum buna dair 1 kelime göremedim. gereksiz sezaryenin bebek üzerinde son derece olumsuz etkileri vardır, dileyen bu sözüme kulak verebilir, dileyen gene bildiğini okuyabilir. kolay gele.
ben keşke annem beni sezaryen ile doğurabilseymiş diyenlerdenim. 4900gr olarak 3 gün süren sancı sonunda vakumla doğmuşum. annemin ne hale geldiğini sen düşün. bebek kilolu değilse anne çok kilo almamışsa falan yani herşey NORMAL ise tabiki normal doğum en iyisi ama normal olamıyorsada inat uğruna anneyide bebeğide zorlamak çok gereksiz.
kızlar bişe sormak istiyorum. diyelim ben sezeryan olucam kaçıncı hafta sezeryana alıyorlar?? ve doğum yaptıktan sonra kaç gün hastane de kalınıyor ???
ben doğumların çoğunluğunun sezeryan olduğunu düşünmüyorum devlet hastanelerinde ben sezeryan istiyorum diyemiyorsunuz bakın zeynep kamilin ya da zekai tahirin oranlarına açık ara normal doğumlar önde özelde sezeryan fazla evet onu da tamamen doktorlara yüklemek bence onlara yapılan haksızlık biz anneler sezeryan istiyoruz onlar da uyuyor zaten öyle avrupada insanların dediği gibi herkes normal doğurmuyor orada da özel hastanelerde sezeryan oranı yüksek (bizim ki kadar olmasa da) bence bunu tartışmak çok anlamlı değil tercih meselesi
kızlar bişe sormak istiyorum. diyelim ben sezeryan olucam kaçıncı hafta sezeryana alıyorlar?? ve doğum yaptıktan sonra kaç gün hastane de kalınıyor ???
doktora göre değişiyor. bazı dr lar 37. hafta içinde almayı uygun görüyorlar. bazıları sonuna kadar bekliyor. bir sıkıntı yoksa 38+ olmadan alınmamalı bebek. hatta 39+ bile olabiliyor.
bazı hastaneler 1 gece yatırıyor bazı hastaneler ise 2 gece. onu dr un ve hastane ile görüşmelisin.
herkesin istediği gibi doğum yapma hakkı vardır ve bu kimseyi ilgilendirmez. siz normal doğum yapın ama kimseyi eleştirmeyin lütfen. herkesin kendi fikri kendi hayatı..gözünüzü seveyim yapmayın hanımlar... biraz tefekkür edin, kanmayın her doktorun söylediği kandırmacaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?