• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyiki Sezeryan Olmuşum Diyenler

3 kez sezeryan oldum canım ilk çocuğumda 17 saat sancı çektim ama doğum yapaamdım kısmet değilmiş iyileşme süresi çokk uzun sürdü 3. bebişde... ayrıca gaz sorunları kasık ağrıları çektim 2. den sonra herbirinde ayrı şeyler yaşadım yani kesi yeri çocuk sayısı çoğaldıkca çok daha zorr iyileşti... hala uyuşuk 3. doğumu yapalı 8 ay olmasına rağmenn ..:((

3 kez sezeryan oldum canım ilk çocuğumda 17 saat sancı çektim ama doğum yapaamdım kısmet değilmiş iyileşme süresi çokk uzun sürdü 3. bebişde... ayrıca gaz sorunları kasık ağrıları çektim 2. den sonra herbirinde ayrı şeyler yaşadım yani kesi yeri çocuk sayısı çoğaldıkca çok daha zorr iyileşti... hala uyuşuk 3. doğumu yapalı 8 ay olmasına rağmenn ..:((

kesinlikle iiki sezeryan olmuşum.sezeryan olacağım belliydi ameliyat vaktine kadar sancı odasında normal doğum yapan kadınların arasında bekledim ve nesıl acı çektiklerini gözlerimle gördüm ağlıyorlar bağırıyorlar sezeryana alınmalarını istiyorlardı. tam bir kabustu benim için yaklaşık 8 ay oldu ama hala unutamadım o görüntüleri. sonra sezeryan vaktim geldi beni ameliyathaneye aldılar o gördüklerimden sonra ameliyat masasına sevinerek yatan ender insanlardanımdır heralde druma espiriler yaparak bayıltıldım uyandığımda müthiş bir ağrı vardı ama enfazla 20dk sürdü sonrasında sancım olmadı.şimdide hiç bir problem yok iiki varmış bu sezeryan yaaaa

benim kadar iyi geçen varmı bilmiyorum! bana ameliyathanedeyken ağrıkesici iğne yapmıslar iki tane ben uyandığımdada hiç bişey hissetmedim. doğum o anlattıkları kadar kötü bir anı değil benim için. hamilelikte zor değildi zaten. ama mesele doğumdan sonra bebekle başlıyomus. ama şu dünyada hiçbişey bukadar yorduğu halde bu kadarda sevdirirmi kendini!

ben iyi ki normal doğum yapmışım diyenlerdenim...ben de hala unutamıyorum o saatleri...o kadar güzeldi ki....2.nin vakti gelse de yine doğursam o anı yaşasam diye bekliyorum :)her kadının yaşaması gereken müthiş bi duygu...

2008/08/15 de sezeryan doğum yaptım. uyudum uyandım 1saat bel ağrısı çektim ondan sonra hemen kalktım 6saatte ayaktaydım yürüdüm gazımı çıkardım byük abdestimi doğum yaptığım günün akşamı yaptım. herşeyin normali iyidir. belki benimki istisna ama ben çok menunum. çünki benden 10gün öncce normal doğum yapmış biriyle bebeğim sarılık olduğu için yoğun bakımda yatarken tanışmıştım onun 18gün olmasına ragmen ve 8aylık bşir bebeği 2,800gr doğurmuş olmasına rağmen dikişi çok olduğundan kalkamıyordu. bana nasıl doğum yaptığımı sordu serzeyan dedim şaşırdır. ben gerçekten çok hızlı hareket ediyordum ağrımda yoktu. sadece bebeğim için moralim bozuktu o kadar. belki benimki şans ama normal doğurmak isterdim. sadece o duyguyu tadabilmek için ilkte çok korktum ama 2.de mutlaka normal istiyorum ALLAH izin ederse.hepsi doğum yöntemi ama ne bileyim bir canı gör göre yorula yorula kan ter icinde kala kala doğurmak daha ayrı bişey galiba

matasoy canım sezeryandan sonraki doğumuda türkiyede sezeryan yapıyolar aslında 6 yıldan sonra normal doğum olabiliyo yurt dışında ..bencede 1 kez kesildik diye tekrarlanması saçma keşke sezeryandan sonra normal doğum imkanı türkiyede de olsa benim böle bi şansım yok artık 3 ü de sezeryan oldu doğum hikayem hep sezeryandır:(

Keşke normal doğumu yaşasın diyenlerdenim bende 13 saat sancımın tavan yaptığı bir halde geçti ve de anormal koşullar olduğu için mecburen sezaryen oldum.
Dünyaya bir daha gelsem yine normal doğum olsun diye o sancıyı çekerdim.Bile bile o göbeği görmek şu anda bana çok koyuyor fakat normal doğum yapan hiçbir tanıdığımda bir damla göbek kalmadı.Ben hala kesilen yeri hissetmiyorum fakat son bir haftadır fazlalaşan kaşınma isteği var ...Herşeyin sonunda kızıma kavuşmak vardı ama ...Doğum yapacakları korkutmayalımda :)

tabi ki ben ben ben....ben de sölüorum iyiki sezeryan olmuşum.....8saat zor yattım yatakta kaldırın beni die söylendim durdum....epidural sezeryan olmak gibisi yok....herşeyi görüyorsun ve şaka gibi herşey...gülerek gir çık...ilk ve tek bebeğimi görmek gibisi yoktu doğarken....1saat bile yatmadım ağrım var die....allah herkese kolaylıklar versin...

durum 2008 sen doğum yapalı ne kadar oldu benim doğum inşallah ağustosta ben sezeryan istiyorum
ama epidurali hiç düşünmedim ondada acı yok ama keserken hissediyorsun dediler ondanda korktum açıkçası kafamçokkarıştı

18.08.2008de yaptım ben doğumumu....kızım yaşıa girecek yanii.....ben kadar doğumdan korkan daha olmamıştır sanırım....ama epidural sezeryan korkanlar için en ideali bence....tabibuna doktorun karar veriyor daha çok....benim sezeryan olmak şarttı bebeğim iriydi çünkü ben de epidural olsun da göreyim doğumu istedim...hayatım boyunca hiç anestezi almamış olduğumdan korktum açıkçası narkozdan ayılırken zor olduğunu gördüm yakınlarımdan....ne ayılıyosun ne bayılıyosun,ne ağrı oluyor ne bişiy,bebeğini de ilk sen görüyorsun harika bi duygu.....

evet o kesilme hissi olduğunu duydum ve o iğneyi vurdukları yer biraz korkutuyor beni ...şey canımda azdır illaki acısız anne olamam ama yinede korku var

ben 20.08.2008 de sezeryan oldum genel anestezi ile epidurali dr.um bana uygun olmadığını söyledi çünkü çok heyecanlı ve bi o kadar da panik bi kişiliğe sahibim.adam bununla uğraşamam diye düşündü sanırım ki seni uyutacagız başka yolu yok dedi:) sezeryandan memnunum fakat göbek kalıyo maalesef

bende 47gün önce sezeryan oldum iyikide olmuşum hiç sancım acım olmadı gaz sancısı bile yaşamadım tabi bu ender bi durummuş ben ameliyata girmeden normal doğum için inliyenler ben çıktıktan ve kendime geldikten sonra hala bağrışıyorlardı ben yapamazdım heralde ama iikide sezeryan olmuşum ilk gün ayağa kalktım sabah11de girdim akşam 8de ayaktaydım 3gün sonra bütün işimi kendim yapmaya başladım ve hiç bir ağrı sızı uyuşukluk yok

bende üç yıl önce sezeryan oldum.bende hemen kalktım ayaga evet ilk başta göbek epeyce bir gözüküyor ama ben yavrum sekiz aylıktı artık bende ne kilo nede göbek kalmıştı.bence sezeryanla alakası yok herkesin bünyesi kilosuna göre degişiyor.ben 20 kilo almıştım

bende sezeryan oldum ama ben çıkınca canım yanmadı dersem yalan olur. sanki kesik yapılan yere kaynar su dökmişler gibi yanıyodu 20 dk içinde ağrı kesici yaptılar biraz rahatladım 2. gün ayağa kalkabildim oda canımı çok yaktı.benim tamamen acılarımın bitmesi 20 günü buldu.

Back