Nurgulce Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Ocak 2011 1.435 7 0 İstanbul 26 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurgulce #1 İyi ki doğdum Gördün mü 24 oldum Özgürüm kanatlandım Durmadım ayaklandım Koşup ilerliyorum İyi ki doğdum Ne güzel bir kadın oldum Erkekler hep peşimde Ama aklım eşimde Onu çok seviyorum... Kalamam hayatın köşesinde O zaman neşesi neresinde Koysalar önüme bariyerde Çocukta yaparım kariyer de Pes etmem ben en zor günümde Kanatlandım özgürüm bende Deseler geçecek bu heveste Çocukta yapıcam kariyer de
İyi ki doğdum Gördün mü 24 oldum Özgürüm kanatlandım Durmadım ayaklandım Koşup ilerliyorum İyi ki doğdum Ne güzel bir kadın oldum Erkekler hep peşimde Ama aklım eşimde Onu çok seviyorum... Kalamam hayatın köşesinde O zaman neşesi neresinde Koysalar önüme bariyerde Çocukta yaparım kariyer de Pes etmem ben en zor günümde Kanatlandım özgürüm bende Deseler geçecek bu heveste Çocukta yapıcam kariyer de
7VerenGul Hayat Sevince Güzeeel :) Kayıtlı Üye 7 Aralık 2009 2.476 1 316 Kastamonu 26 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurgulce #2 Sanırım en güzeL doğum gününü geçiriyorsundur Doğum günün kutLu oLsun nice seneLere
Nurgulce Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Ocak 2011 1.435 7 0 İstanbul 26 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurgulce #3 eveeettt allahımın bana verdigi en güzel hediye beni o kadar mutlu ettiki... eşim 10kr pırlanta alsa bu kadar sevinmem
eveeettt allahımın bana verdigi en güzel hediye beni o kadar mutlu ettiki... eşim 10kr pırlanta alsa bu kadar sevinmem