İyi Yapılmış Silikon

Dsasst

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
3
0
6
Hatay
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve göğüslerimden hiç ama hiç memnun değilim bu da benim sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Havuza,denize gidemiyorum. Kıyafet giyiminde sürekli sorunlar yaşıyorum ve kendimi bi kadın gibi hissemiyorum. Çok araştırdım doğal yöntemleri ama hiç biri kalıcı değilmiş. Ben kalıcı bi çözüm olarak göğüs büyütme ameliyatı yapma kararını kesin olarak verdim. Yazlnız bu konu hakkında benim biraz korkum var. Yaşadığım yer Hatay dolayısıyla başka bi yerde ameliyatımı olabilme imkanım yok. İstanbul gibi yerlerde gerçekten güzel ve kaliteli doktorlar önerildi. Ama Hatay'dan öneri hiç rastlamadım nette. Sizden yardımım arkadaşlar iyi bir silikon ameliyatı olduğunu nasıl anlıyabilirim. Bu konuda yaptıranınız ya da bilgisi olanınız varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum

istanbulda olabilsen gerçekten yardımcı olacak bir sürü arkadasımz var forumda..Eğer imkanın varsa İzmir,Ankara vs. daha yakın illerdeki cerrahlara gidebilirsin

bak güzelim ben az çok hastane ve sağlık çevresi tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu işi iyi yapanlar asla anadoluda kalmıyor bu bir. ne yapıp ne edip istanbula gelmelisin. ikincisi eğer ben orda naparım diyorsan burda o kadar insan var. sana çok kaliteli temiz bir otel de ayarlarız. uygun hastane de.. sen sırf hatayda olmak istiyorum diye bence debelenme. bir yakınım ta almanyadan geldi meme silikon burun yaptırdı gitti he valla he billa. nedeni de burada uygun olması. ben yurtdışından gelen Türklerin istanbulda estetik ameliyatlarını olup gittiklerini iyi biliyorum. sen kararını ver. ha hatta yaptıran arkadaşın fiyatı da çok uygundu en kaliteli silikonla damla model ömür boyu kalan silikon koyuyorlar üstelik.

Son düzenleme:
sana söylenecek şey standart aklın yolu bir çünkü şehir dışına çıkman gerek izmir-ank-ist ... iyi doktor diye de bir şey yok hepsi iyi hepsi kötü senin aldığın reaksiyonm etkili bu işte... ama tecrubesiz birisine kendini teslim etme mesuliyetine kimse girmez sitede yaptır orda demez böyle bişey bekliyorsan.. ben ıspartada olurum diye gidip baya uygun fiyattan vazgeçip ankarada oldum ameliyatımı bulunduğum şehirde olamayınca.. sen bütçeni ayarlayıp şehir dışına çıkacaksın 3-4 gün orda kalıp döneceksin tek mantıklı yönü bu..
ankara ya gidersen hacettepede 3ooo civarı --- istanbul boğaziçi tığ 35oo diyorlar izmirde devlet hastanesinde olana rastlamadım bilmiyorum ıspartada yeni mezun doktorda bana damla protezi protez dahil 25oo a hallederiz demişti

bak güzelim ben az çok hastane ve sağlık çevresi tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu işi iyi yapanlar asla anadoluda kalmıyor bu bir. ne yapıp ne edip istanbula gelmelisin. ikincisi eğer ben orda naparım diyorsan burda o kadar insan var. sana çok kaliteli temiz bir otel de ayarlarız. uygun hastane de.. sen sırf hatayda olmak istiyorum diye bence debelenme. bir yakınım ta almanyadan geldi meme silikon burun yaptırdı gitti he valla he billa. nedeni de burada uygun olması. ben yurtdışından gelen Türklerin istanbulda estetik ameliyatlarını olup gittiklerini iyi biliyorum. sen kararını ver. ha hatta yaptıran arkadaşın fiyatı da çok uygundu en kaliteli silikonla damla model ömür boyu kalan silikon koyuyorlar üstelik.

Hmm sanırım haklısın ya sonuçta sağlığımı rahatlıkla emanet edebileceğim bi yer olması gerekiyo . Peki kimleri önerebilirsin İstanbul'da

Hmm sanırım haklısın ya sonuçta sağlığımı rahatlıkla emanet edebileceğim bi yer olması gerekiyo . Peki kimleri önerebilirsin İstanbul'da

İstanbulda dr. İlker manavbaşı var ben ona birkaç yakınımı götürdüm acayip memnunlar hacettepeden uzmanlık almış. Benim biraz sağlık çevrem var çok rahat bilgi edinebiliyorum. Sen istresen ara dr. İlker manavbaşını sor ama seni temin ederim götürdüğüm hastaların yüzüsuyu hürmetine ben sana daha uygun fiyat alırım. Estetik işi şakaya gelmez yeni plastik cerrah yeni asistana yaptırılmaz. Ben yıllar önce burnumu asistana yaptırdım üstelik vallahi tanıdıktı, yıllardır da nefes alamam. Tecrübe çok önemli. İstanbulda iki tanıdığım plastik cerrah var fiyatlar 7-7.500 tl civarı.

çok para verdin çok iyi olacak diye bir şey yok büyük bi yanılgı o.. gizist hacettepede yaptırdı 3ooo civarında hiç bi sorunuda yok gayette memnun.. özelde olup çok para verip 2. ameliyatı düşünen ameliyatında sorun yaşayanlarda var.. gizist istanbuldan ankaraya gelmişti ameliyatı için umarım link çıkar bu linkten ona sorularını sorabilirsin sana yardımcı olur
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/626833-gizist-meme-buyutme-hacettepe-hastanesi.html

Back
X