Iyi ve pahali olmayan bir Estetikdoktor ariyorum

ndaoztrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
9
0
33
Merhaba arkadaslar. Ben almanya da yasiyorum ve türkiyede meme büyütme ameliyatina girmek istiyorum fakat türkiyede ne iyi doktor ne iyi fiyat biliyorum. Almanya o konuda inanilmaz pahali. Yurtdisindan bildigimiz tek tv ye cikan doktorlar var, Dr. Hasan Findikli, yada Dr. Fatih Dagdelen. Ama eminim ki onlarinda fiyatlari ucuk kaciktir. Acaba bana bu konuda bilgi verir misiniz? Birde ilk muayene de ne kadar Para aliyorlar acaba?

Simdiden cok tesekkür ederimm!!

Merhaba arkadaslar. Ben almanya da yasiyorum ve türkiyede meme büyütme ameliyatina girmek istiyorum fakat türkiyede ne iyi doktor ne iyi fiyat biliyorum. Almanya o konuda inanilmaz pahali. Yurtdisindan bildigimiz tek tv ye cikan doktorlar var, Dr. Hasan Findikli, yada Dr. Fatih Dagdelen. Ama eminim ki onlarinda fiyatlari ucuk kaciktir. Acaba bana bu konuda bilgi verir misiniz? Birde ilk muayene de ne kadar Para aliyorlar acaba?

Simdiden cok tesekkür ederimm!!
Merhaba...
Ben 2011 de Hasan Fındık a meme büyütme ameliyatımı olmuştum. Dayandırma başka estetik operasyonlar da oldum,memnunum.
Hasan bey muayene ücreti almıyor,Fatih beyi bilmiyorum. Mail ile şu anki halini atıp fiyat bilgisi alabilirsin ama :KK66:
Hasan bey Newest hastanesinde ameliyatlarını yapıyor genelde,güncel fiyat nedir bilmiyorum . Yakın zamanda Hasan beye ameliyat olacak iki arkadaş var. bitsedegitsekya bitsedegitsekya ve CharmAddict CharmAddict . Belki onlar sana yardımcı olabilir. Ama dediğim gibi mail ile fiyat alabilirsin :KK66:
Newest hastanesinde Dr Bora ok da var,ondanda fiyat al istersen. Çok hastası var onunda yurtdışından . Hastaneyi arayı bilgi alabilirsin onunda..

Merhaba konuyu takip edecegim cunku bende yurt disinda yasiyorum ve turkiyede ameliyat olmak istiyorum ve senin gibi ne doktor ne fiyat biliyorum. .

X