Iyi niyeti kullandırmamak

Kaderinbenimlderdine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
482
74
13
34
Merhaba arkadaşlar cok iyi niyetli bir insan iyi niyetini nasıl kullandırmaz, art niyetli faydalanmak isteyenlere karşı nasıl dikkatli olur?

Ben uzak duruyorum ama onlar yine geliyor
E siz de uzak durmaya devam edin? Neyi soruyorsunuz anlamadim ki... Gercekten cok luzumsuz bir soru. Bir de kendinden "cok iyi niyetli biri" diye bahseden insanlara da sasip kaliyorum. Cidden iyi niyetli olsaniz bunu farkinda olmadan icinizden gelerek yaparsiniz

Konularınıza baktım da, genellikle böyle değişik sorular sormuşsunuz hep. Tıbbi destek almayı denediniz mi? Saf olduğunuzdan bahsetmişsiniz bi konunuzda, bana hiç de öyle gelmedi...

Ben uzak duruyorum hala benim gibi hakkımda konuşuyorlar evime geliyorl
Uzak durmaya devam ediyorum ama zarar görüyorum, burda ki amacım kendimi övmek değil insan lar söyler hep kendimde farkettim hiç kötülük düşünmem ama zarar görüyorum

Ben içten karşılık sız yapıyorum ama beni sömürmeye çalışıyorlar

Mesajlarına cevap verme.
Aramalarını açma.
Gelmek isterlerse işim var de.
Gelirlerse kapıyı açma evde yokmuş gibi.
Hiç olmadı "arkamdan konuşmuşsunuz artık sizin gibilerle muhattap olmak istemiyorum" de.
Mıymıy olursan elbette suistimal edilirsin.

Kendi iyiliğiniz için bir psikoloğa gidin, çok değil 3 4 ay sonra çok daha iyi olacaksınız. Kimse sizin iyi niyetinizi kullanamayacak, sürekli kuyunuzu kazmaya çalışmayacak, düşmanınız kalmayacak terapilerden sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…