• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi ki varsın iyi ki benimsin

mavrulam

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2007
6.527
884
363
38
canım benimmmmm deli sevdam.... seniii çok seviyorum ben.. iyi ki girdin hayatıma ya çok koştun peşimden zor oldu ama sonunda oldu :) benimsin diyorum çünkü öyle hissediyorum.
yolun başında sayılırız daha yapacağımız çok şey var evlenmek istiyoruz ama önümüzde negeller var hepsini beraber aşacağız. sen bana ben sana güveneyim hep böyle saygılı bir ilişkimiz olsun yeter...
Seni ben her halinle sevdim bazen kızgın,bazen inatçı ama en güzeli hep beni çok seven ve bana değer veren bir kalbin var. beni benden fazla düşünmen de bana ayrı bir mutluluk veriyor....
bak beni bazen çok sinir ediyorsun kıskancımbenn be ona göre davran inadına yapıyorum biliyorsun ama yapma bak kızıyorummm..
yeter bu kadar bee senii hep seveceğim ve hep hayatımda olacaksın...
benimsin manyak aşkımmm benimm :asigim:

ne kadar güzel değilmi sana ait olduğunu bilmek bunu hissedebilmek muhteşem bi duygu.umarım mutluluğunuz hergün daha da fazlalaşır

Evet sevgiye çok ihtiyacımız var.... İnşallah herkes sevdiğiyle bir uzun ömür boyu birlikte olur.... Allah bozmasın sevginizi....

canım benimmmmm deli sevdam.... seniii çok seviyorum ben.. iyi ki girdin hayatıma ya çok koştun peşimden zor oldu ama sonunda oldu :) benimsin diyorum çünkü öyle hissediyorum.
yolun başında sayılırız daha yapacağımız çok şey var evlenmek istiyoruz ama önümüzde negeller var hepsini beraber aşacağız. sen bana ben sana güveneyim hep böyle saygılı bir ilişkimiz olsun yeter...
Seni ben her halinle sevdim bazen kızgın,bazen inatçı ama en güzeli hep beni çok seven ve bana değer veren bir kalbin var. beni benden fazla düşünmen de bana ayrı bir mutluluk veriyor....
bak beni bazen çok sinir ediyorsun kıskancımbenn be ona göre davran inadına yapıyorum biliyorsun ama yapma bak kızıyorummm..
yeter bu kadar bee senii hep seveceğim ve hep hayatımda olacaksın...
benimsin manyak aşkımmm benimm :asigim:

Bende sevgilime buna çok benzeyen birşey yazmıştım . ellerinize yüreğinize sağlık :71:

Back