- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- Konu Sahibi lavitabella1
Çokça önerildi okumak istiyorum bende . En azından terapi almadan önce kendim de çabalasam faydasını görür müyüm ? ( öğrenciyim seans ücretleri biraz pahalı geliyor )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anksiyete ve depresyonNe üzerine iyi olmaya çalışıyorsunuz? Anksiyete,okb tarzı mı yoksa genel anlamda iyi olmak adına mı
Ben faydasını görmedim, çoğunluğu benim bildigim şeylerdi, bir de benim acilen ilac kullanmam gerektigi için kitaptan degil ilactan fayda saglamis oldum.Çokça önerildi okumak istiyorum bende . En azından terapi almadan önce kendim de çabalasam faydasını görür müyüm ? ( öğrenciyim seans ücretleri biraz pahalı geliyor )
Annem kitapları geri dönüşüme vermiş, sanırım "İyi Hissetmek" de araya kaynadı gitti. Bulamadı kitabı. Daha sonra arayacağız birlikte ama sanmıyorum...Dili sıkıcı geldiği için bitiremedim bir de o zamanlar derdim sıkıntım da yoktu, ama şimdi var, aile evine gidince alıp geleyim aklıma geldiği iyi oldu okuduktan sonra güncellerim
O zaman okumam...Ben babamın ölümünden sonra okumaya çalıştım. Beni hep çol depresif hissettirdi. Okuyamadım. Çok mutsuz hissettim okuma çalıştıkça.
Çok fayda gördüm baya değiştim, kafamdaki düşünceleri artık sahiplenmiyorum ve çok daha aktif bir insan olduöÇokça önerildi okumak istiyorum bende . En azından terapi almadan önce kendim de çabalasam faydasını görür müyüm ? ( öğrenciyim seans ücretleri biraz pahalı geliyor )