iyi geceler herkeze..

yesim84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
1.537
5
66
İzmir
Benim kaşlarım ve kirpiklerim çok seyrek.Döküldüler..güçleştirmek için ne yapmalıyım.bilen var mı ?

hint yagi ve badem yagi dene, badem yagini ben kendim demedim ama ise yariyor diyorlar. hint yagini denedim. ise yariyor. yatmadan once eski rimmel fircasiyla veya kulakcopuyle kiprik diplerine yediriyordum, aynisni kaslarima da yapiyordum. yalniz dikkat et gozune falan kacmasin. kolay gelsin:)

çok sağol..denicem.inşallah hemen çıkarlar.çünkü çok üzülüyorum.kalemle boyamadan çıkamıyorum..

ins canim ben bir hafta sonra degisikligi farketmistim. gerci benim kipriklerim falan zaten uzundu, ama daha 'saglikli' duzgun duruyordu kasim gozum aklima iyi getirdin bende baslayim yeniden

ins canim ben bir hafta sonra degisikligi farketmistim. gerci benim kipriklerim falan zaten uzundu, ama daha 'saglikli' duzgun duruyordu kasim gozum aklima iyi getirdin bende baslayim yeniden

hemen yarın aktardan alayım başlayım.bari bayrama kadar çıksınlarda rahah edeyim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…