Bebek Beslenmesi İyi Geceler Çayını deneyen var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ttp://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?products_id=890 bu canım resmi var diye bu siteden kopyaladım ama hemen hemen her eczanede var..Merak etme bebişin hareketlenince azalacak bu sıkıntılar...

ya bende baktımda sımdı bu kımyonlu rezene cayına altında uyarı var laktoz ıntoleransı alan bebeklerde kullanımı sakıncalıdır yazıyor bu nedemekse pek anlamadım ama bebegımızın oyle bısey oldugunu nerden anlıcaz boyle bı uyarı koymuslar anne sutu alamaz o zaman boyle bıseyı olsa anne sutunde laktoz var cunku bıraz okudumda bu manaya gelıyor laktoz alamayanlara denıyor galıba

Galiba öyle . Zaten böyle bir rahatsızlığı olsa doktor söylerdi o kadar muayene ediyorlar yopksa sen nerden bilceksin. Ama yinede il verişinde 1 çay kaşığı ver bak bakalım alerji falan yapmasın..

Galiba öyle . Zaten böyle bir rahatsızlığı olsa doktor söylerdi o kadar muayene ediyorlar yopksa sen nerden bilceksin. Ama yinede il verişinde 1 çay kaşığı ver bak bakalım alerji falan yapmasın..

bılmıyorumkı ya sımdı bıde alerjı yaparsa ben su ıyı geceler cayını hala deneyemedım ıcınde onunda rahatlatıcı seyler var ya bılmıyorum,ya bıde zınco varya sımdı onu hergunmu vermemız lazım gaz olayının duzelmesı ıcın yoksa sadece gazı oldugundamı?

zinco kullanmadım ama ben metsili sadece gazı olunca verdim. sanırım oda öyledir. alırken sor eczacıya. Rezeneyide eğer güvenmediysen normal rezene ve frenk kimyonu al aktardan onları kaynatıp ver kimyon süper gaz çözüyor yemeklerine falan da kat bu dönem..

sımdı normal kımyon var ya onu kaynatıp vercem bır cay kasıgı ınsallah faydası olur ama bu kımyonu hergun vermeyı dusunuyorum zararı olmaz sanırım

sımdı normal kımyon var ya onu kaynatıp vercem bır cay kasıgı ınsallah faydası olur ama bu kımyonu hergun vermeyı dusunuyorum zararı olmaz sanırım

normal kimyonu sademi kaynatcan bilmiyorum ki olurmu rezene ile kaynat bence...hergün ver bişe olmaz ama az az başla...

eczacım gaz için göndermişti iyi geceler çayını; ama ben kullanmadım. bebeğim kolik olduğu için hipp rezene çayı kullandım dün. gazını çıkardı. ama humanaya güveniyorum ben. onu alacağım bugün. bir de gaz için om-x şurup var, tamamen bitkisel, dereotu gibi kokuyor zaten. bebeğiniz acı çekmesin, bence bu şurubu deneyin. om-x bize hafif geldiğinden nurse harverse geçtik dün. o da iyi, gazını çıkarıyor; ama bu kolik öyle berbat bir şey ki gaz çıkarsa da sancıları dinmiyor bebişimin. artık hangi doktora gideceğimizi, hangi ilacı alacağımızı şaşırdık.

normal kimyonu sademi kaynatcan bilmiyorum ki olurmu rezene ile kaynat bence...hergün ver bişe olmaz ama az az başla...

ya bana bunu babannem soyledı bır cay kasıgı ver ama sutunle karıstırda oyle ver dedı,rezene bende granul seklınde olandan mılupanınkı aktardan almıyorum.aktarınkıler nasıl hıc denemedım ama dusunuyorum denemeyı onun dozunu ayarlayamazsam dıye cesaret etmedım hıc

mrb kızlar benim oğluiumda 53 günlük henüz rezene çayıda aldım(milupanın) gece çaayıda aldım(humananın) rezeneyi yaptım bir defa içmedi dahada fazla çıkardı gece çayınıda cesaret edemedim bi zararı olurmu die korktum.bu konularda çok fazla bilgim yok yardıma ihtiyacım var kimyon filan veriyormuşsunuz ya nasıl yapıyosunuz nasıl veriyorsunuz bebeğin yaşı fark ediyomu???? birde ıhlamur su filan veriyormusunuz bana bi yardımcı olun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…