Bebek Beslenmesi İyi Geceler Çayını deneyen var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ya kusura bakmayın cok soru soruyorum ama bu caylar uykusunu duzenlıyor mu?

Ya kusura bakmayın cok soru soruyorum ama bu caylar uykusunu duzenlıyor mu?

Canımcım bitki çayları her bebeğe aynı etkiyi yapmıyor. O yüzden uyku düzeni kurmak istiyorsan her akşam bir saat belirle o saatte banyo yaptırıp uyut. Bak nasıl her gece aynı saatte uyumaya alışacak. Gece yine sen uyanıp emzirirsin. Bebeğin mışıl mışıl uyuyacak...
bizimkini akşam 8 de yıkayıp yatırıyoruz sabaha kadar uyuyor. Bitki çayı falanda vermiyorum. Ama ben içiyorum bol bol. Rezene, papatya, ıhlamur, ısırgan otu falan.. Özellikle rezene ve ısırgan otu süt yapıyor...

İnnuk benim de sütüm azaldı galiba ısırgan otunun çayı poşet çay olarak mı yoksa aktardan açık mı aldın

milupanınkini kullanıyorum çok nadir olmakla beraber.rahat gazını da çıkardı kullndığım zamanlar, uyududa.ben bayağı seyrelterek verdim üstelik.bayağı suya yarım çay kaşığı koydum.rezene çayını da denedim aynı şekilde faydasını gördüm

İnnuk benim de sütüm azaldı galiba ısırgan otunun çayı poşet çay olarak mı yoksa aktardan açık mı aldın

Açıkta satılıyor ama ben uğraşamam diye yine aktarın kendi yaptığı poşet çaylardan aldım. Marettede gördüm satılıyor poşet çay olarak. Günde 2-3 kez içiyorum rezene ile değişimli.
Ayrıcada 2-3 litre su içiyorum. Anne sütünü en çok su arttırır. Yani suyu yeterli almayıp sadece çay içmeklede olmuyor. Ben bir gün suyu yeterli almazsam memeler boş oluyor. Bunada dikkat et canım..

Ben de denedim hiç faydası olmadı bizde de.Sonra kutu bitsin diye kendim içtim, bir daha da almadım.Her bebekte farklıdır meryemmeryem'inde dediği gibi belki de.

kullan canım co ıse yarıyor benım oğlum kolıklı bır bebek ıyı geceler cayını verdıgın aksamlarda oda bende rahat uyku cekıyoruz gazı geldıgınde aglayara uyanan oğlum ıyıgeceler cayını ıctıgı zaman gazını uyurken cıkarıyor uykusu bolunmuyor sancılarıda daha az huzursuzlukla atlatıyor

Bende oyle yapıyorum ama bızımkı ne kadar yorarsan yor ne kadar yıkarsan yıka aynı uyandıgı saatlerde uyanıyor hele sabah besten sonra saat bası kaydirigubbakcemile3

Bende oyle yapıyorum ama bızımkı ne kadar yorarsan yor ne kadar yıkarsan yıka aynı uyandıgı saatlerde uyanıyor hele sabah besten sonra saat bası kaydirigubbakcemile3

Sen vazgeçme 2 ay dolsun bak nasıl oturcak düzeni... Bizimki huy edindi cumartesi geceleri 4 ten sonra ayağa dikiyor beni sıpa...Buda bir düzen işte :))

Sen vazgeçme 2 ay dolsun bak nasıl oturcak düzeni... Bizimki huy edindi cumartesi geceleri 4 ten sonra ayağa dikiyor beni sıpa...Buda bir düzen işte :))

kaydirigubbakcemile3 ınsallah ya sabahın besınde uyanıyor hergun kendı de bıtkın oluyor bende,babası bızı odadan kovuyor sabah kaydirigubbakcemile3 hemde gaz sancımız cok fena baslıyor 5'ten 9'a kadar gaz cıkarmaya calısıyor bu cay rahatlatırsa denıcem valla,hep aksam yıkıyorum bende saat 10,30 da yıkıyoruz yatırıyoruz ama banamısın demıyor saat 01,30 da bır aglama sesı kaydirigubbakcemile3

Ay şu babaların odadan kovma olayına uyuz oluyorum. Bizde çok kovulduk zamanında. Sen kov onu görsün gününü ben bi kaç kere kovdum sinirim tepemdeydi zaten. Kanepede rahat edemeyince geldi tekrar kaydirigubbakcemile3
Gaz için rezene kullan yada gaz için ilaçlar var hem sen rahat edersin hemde bebişin.10,30 da yatırınca kaçta emdiriyorsun?

01,30 da uyanıyor emmek ıcın o zaman emzırıyorum 04,30 da yıne uyanıyor yıne emıyor uyuyor 06,00 da uyanıyor bıdaha uyumuyor gaz sancısından dolayı.bende uyuz oluyorum o olaya ama ıdare edıyoruz ıste:ecrin_bebek: ben rezeneyı kendım ıcıyordum ona gecıyor dıye ama fayda etmedı gazına sımdı onada verıyorum rezene 3 cay kasıgı falan,zınco var bıde ama esım kızıyor ılaca bagımlı etme dıye verdırmıyor cok aglamadıkca ama 3 saat falan kıvranıyo cıkarabılmek ıcın ınsallah gecer bıran evvelde yavrum sıkıntılanmaz.senın bebısın gaz sancıları gectımı?

Geçti çok şükür 2 ayı bittikten sonra hiç kalmadı diyebilirim. Emzirme konusunda o uyanmadan emdirmeyi denesen. Belki durum farklılaşır.

Geçti çok şükür 2 ayı bittikten sonra hiç kalmadı diyebilirim. Emzirme konusunda o uyanmadan emdirmeyi denesen. Belki durum farklılaşır.

bazen oylede yapıyorum ama bu seferde uykusu acılıyor,almıyor ıyıce uyanmadan,burnunu sıkıyorum agzını acsın dıye oda agzını sıkıyorkaydirigubbakcemile3ınsallah duzelır ama ıkı gundur de her yarım saate bır uyanıyor dıyebılırım gunduz ıyı uyuyor ıkı gundur gozunu acamıyor gece uyumadıgından,ınsallah bızımde gecer gaz sancımız sadece sabahları oluyor bıde aksamları ınsallah gecer,senınkının gaz sancıları ne sıklıktaydı?

ınnuk bıde sen gaz sancısı ıcın bısey kullandınmı? damla yada rezene falan?

ınnuk bıde sen gaz sancısı ıcın bısey kullandınmı? damla yada rezene falan?

canım bizim akşam üzeri 5 gibi başlayıp 9 a kadar sürüyordu aralıksız ağlıyordu. Gecede hiç belli olmuyordu bir uyanıyordu 2 bir uyanıyordu 3 yani gaz olunca saat başı kalktığı da oluyordu gece 1 defa kalkıp hiç uyumadığıda oluyordu. Ama akşam 5 -9 sabit hergün oluyordu. Gaz sancısı için metsil damla kullandım faydası olsu birde humananın kimyonlu rezene çayını kullandım 30 cc kadar bebeğe içiriyordum kendimde bol bol normal rezene içiyordum. Gaz bizimde kabusumuzdu inan. Denemediğimiz şey kalmadı Myo-oil die bir yağ vardı onu karnına ve ayak altlarına masaj için kullanıyordum. Sıcak havlu koyuyorduk karnına. Dizimize yatırıp bacaklarını karnına doğru çekerek hareket ettiriyorduk. Ama şimdi geçti kendisi hiç zorlanmadan pırt pırt atıyor gazını...

humananın kımyonlu rezene cayı hangısı?ya aynen bende yapmadıgım kalmıyor hem gazını hem kakasını yapana kadar kendınden gecıyor sekılden sekıle gırıyor

humananın kımyonlu rezene cayı hangısı?ya aynen bende yapmadıgım kalmıyor hem gazını hem kakasını yapana kadar kendınden gecıyor sekılden sekıle gırıyor

ttp://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?products_id=890 bu canım resmi var diye bu siteden kopyaladım ama hemen hemen her eczanede var..Merak etme bebişin hareketlenince azalacak bu sıkıntılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…