Bebek Beslenmesi İyi Geceler Çayını deneyen var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eliff1980

Kuzular birdi iki oldu
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
158
3
96
İzmir
Arkadaşlar oğlumun gece uykusu çok düzensiz uyanınca da bazen tekrar uyumak bilmiyor Humananın iyi geceler çayını denesem mi diyorum . Etkisi nasıl bilen var mı?

ben kullandım ama hiç etkisi olmadı olanlar vardır illaki ama bazı bebeklere ne yaparsanız yapın uyumayacaksa uyumaz bunu öğrendim burada çok bu durumda anne var malesef inşallah sizin işinize yarar

canım ben kendim evde melisa otu ve anasonu karıştırıp çay yapıyorum ama benim kıza banamısın demiyor..hiç faydası yok..sadece anason gazını alıyor okadar..bebğin emiyorsa emdiği içn sürekli emme istegı duydugu çin uyumak istemıyor yada sürekli uyanıyor olabilir..benim kıızmda öyle çünkü..

bizimki tadını sevmedi. bir iki zorla içirdim ama pek bir değişiklik olmadı. belirli bir rutşn sağlayana kadar uyku sorunumuz çoktu. şimdi halloldu çok şükür.

ben kızıma kullanıyorum süper etkili rahatlatıyor..sonra bazen ben onu uyutunca uyuyamıyorum ve içiyorum kütt gidiyorum:1rolleyes:

bizimkinde birkaç gün çok az da olsa etkisi olmustu.sonra tam gaz devam sabahlamaya.. yine de dene derim ne olacagı belli olmaz her bebegin tepkisi farklı sonuçta... ama ben de bebeginin seni kokunu ve memeyi aradıgını düşünüyorum. dertleri biziz...anneleriyle gündüz sürekli birlikte olunca gece ayrılmak zor geliyor yerimseniben

ben denedim ama hiçbir faydasını göremedim..ama her bebekte farklı olabilir belki..umarım faydasını görürsünüz.

pekı bunu bebege verdık gece hıc uyanmıyormu bebek? ayy kıyamam yaa ac acına uyuyacak o zaman yavrum akannehir

olur mu canım rahat uykuya dalıyor ama uyanıyor tabi ki..sonra tekrar dalıyormirmirmirmir

ıyıymıs yaa benımkıne rezene yetıyor ama gecen ıctım ben 3 kasık attım bı uyudu sadece acıkınca uyandı bende denıyım bı bakalım pekı gazınıda kolay cıkartıyormu bu cayı ıcınce?

cık:1closedeyes: rezeneyle daha kolay çıkıyor.. ama şöyle bişe var uykusunu güzel alınca sabah rahat çıkarıyor..

Ben milupa'nın gece çayını kullanmıştım,yaklaşık 1.5 ay boyunca her akşam içirmiştim Gizem'e...Çok faydasını gördüm, tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…