• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi değilimm ..

Nayyerkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
33
1
36
29
Merhabalar canlar

29 yaşındayım evleneli 3 yıl oldu 1,5 yaşında dünya tatlısı kızım var ama ben sanırsınız 50 yaşında gibi hissediyorum kendimii. Ben 174 boy 65 kg idim Evlenmeden önce sonra hamilelik ile falan 95 kg oldum bambaşka insana büründüm mutlu değilimm doğum yaptım emzirdim ama gitmedi doktora gittim tiroidi hastasi olduğumu ögrendim haşimatoyum yaklaşık 6 aydır deniyorum deniyorum başaramıyorum tartıda sürekli 90 altına inemiyorum diyetisyene gidiyorum yine olmuyor Mutlu olmadıkça yiyorum bebeğim olunca spor yapamıyorum bırakıp eşim yardımcı olmuyor bu konuda ve geçmişteki beni çok özledim spor yapan manken gibi bi hatun iken şimdi kimseyle oturmak kimseyle konuşmak istemiyorum sanki gün geçtikçe kapanıyorum artık eşimle bile birlikte olmak istemiyorum çok mutsuzum çok.. hedef koyup başaramıyorum demekten yoruldum ilaç kullanıyorum hastalığım için ama olmuyor zayıflayamıyorum doldum bugün de kendimi beğenemediğim için eşim de begenmşyor gibi geliyor kıyafet almak istemiyorum bilmiyorum öyle bi yazmak istedim iyi değilim işte…

Evde bebeğin uyuyunca yapacağın hareketlerle başla, bebeği arabasına köy yarım saat bir saat yürüyüş yap ,havalar guzellestikce süreyi uzatirsin. Kendini yapamıyorum diye kodlama kimler kimler neler yapıyor :)

Hep mutsuzsanız ve hep yiyorsanız nasıl olcak
Bol su -duzenlı diyet - en azından evde YouTube de çok eğlenceli zumba falan var hareket bol bol deneyebilirsiniz 🌺 hem bebegınizde yanınızda kafanız rahat olur

Yapıyorum ama 3 gün 5 gün sonunda pes ediyorum eşimle mi tartışma oluyor başlıyorum yemeye. Kaç kez çıktım yürüdüm ama devamı gelmiyor. Devamlılıkı sağlayamıyorum problemim bu galiba aslında

Başlarda yemeyi düzene koyamasan bile sadece sporla çok güzel kilolar verirsin kalbini yormayan ama bol terleten sporlar yap ağırlık da çalışabilirsin acayip kasları hareketlendiriyor bende 60 la hamile kaldım 87 yle doğuma girdim doğumdan 3 ay sonra 73 oldum sonrası benim azmimle gitti şu an kızım 3 yaşında ben 57 kiloyum eski halimden de zayıfım çünkü çoğunluk ağırlık çalıştım yağlarım zamanla kasa döndü sende bunu deneyebilirsin

Bedeninize göre kıyafetler alın kuaföre vs gidin bu şekilde biraz modunuz düzelir mi imkan varsa psikolojik destek alın. Kilo hemen gitmeyecek haftada 1 kilo verseniz 6 ay var. Kalori açığı varsa vermemeniz imkansız sadece hemen gitmez duraksar yeni doğum yaptınız hormonlar da etkiler. Yüzme imkanı varsa 2 gün havuza gidin çok etkiler. Asıl dert duygusal yeme

Yapıyorum ama 3 gün 5 gün sonunda pes ediyorum eşimle mi tartışma oluyor başlıyorum yemeye. Kaç kez çıktım yürüdüm ama devamı gelmiyor. Devamlılıkı sağlayamıyorum problemim bu galiba aslında
Eğer bi yola çıkıyorsanız yolda gördüklerinize takılı kalmayın siz hedefinize devam edin .

Birimiz doğuruyor kilo alıyor birimiz zayıflıyor bende zayıflayan kısım dayım doğumdan sonra çok zayıfladım oğlum 2 yaşında 168 boy 50 kiloyum banada eşim çok zayifsin diyip duruyor üzülüyorum bende ama kilo alamıyorum insanlar hasta mısın diye soruyor ama doktora gidiyorum hiçbirseyim yok

İlk olarak şunu anlaşalım.
Siz siz olduğunuz için sevsinler. Siz elinize güzel şeyleri bolluk enerjisindeyken alırsınız. Endişe ile yaptığınız hiçbir şey sizi mutlu etmez. Sürekli geçmişi düşünmeyin. Geçmişte manken gibi olabilirsiniz. Ama şimdide kendinizi farkılı versiyonunuzu görmüşp oldunuz.
Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz.

Mentalitenizi güçlendirin <3

Merhabalar canlar

29 yaşındayım evleneli 3 yıl oldu 1,5 yaşında dünya tatlısı kızım var ama ben sanırsınız 50 yaşında gibi hissediyorum kendimii. Ben 174 boy 65 kg idim Evlenmeden önce sonra hamilelik ile falan 95 kg oldum bambaşka insana büründüm mutlu değilimm doğum yaptım emzirdim ama gitmedi doktora gittim tiroidi hastasi olduğumu ögrendim haşimatoyum yaklaşık 6 aydır deniyorum deniyorum başaramıyorum tartıda sürekli 90 altına inemiyorum diyetisyene gidiyorum yine olmuyor Mutlu olmadıkça yiyorum bebeğim olunca spor yapamıyorum bırakıp eşim yardımcı olmuyor bu konuda ve geçmişteki beni çok özledim spor yapan manken gibi bi hatun iken şimdi kimseyle oturmak kimseyle konuşmak istemiyorum sanki gün geçtikçe kapanıyorum artık eşimle bile birlikte olmak istemiyorum çok mutsuzum çok.. hedef koyup başaramıyorum demekten yoruldum ilaç kullanıyorum hastalığım için ama olmuyor zayıflayamıyorum doldum bugün de kendimi beğenemediğim için eşim de begenmşyor gibi geliyor kıyafet almak istemiyorum bilmiyorum öyle bi yazmak istedim iyi değilim işte…
İlk önce "başaramıyorum" etiketini atıyoruz.
Sonra yeniden bir beslenme uzmana gidiyorsun, sağlam bir diyete giriyorsun.
Kendine evde bir spor planı yapıyorsun. Bir kaç harekette olsa yap.
Gerekirse terapi yardımı da al.
Bu sefer kararlı ol, yeniden başla.
Çünkü sen de biliyorsun "olmuyor" demekle hiç bir şey ilerlemez ki.

Ama içine de öyle kapanma, insan daha çok bunalır öyle. Yeniden harekete geçmekten başka bir çaren yok.

Sihirli bir değnek yok ki hepimizin hayatını iyileştirecek, mecburen ayağa kalkmak gerekiyor.

Düzenli diyet ve spor, biraz kendine güvenle halledemeyeceğin hiç bir şey yok emin ol. Ama düzen, istikrar çok önemli. Gerekirse aradan bir yıl iki geçsin sen devam et diyete spora. Demek ki inatçı kiloların.

Mutsuz olduğun zamanlar da lütfen yeme, iradene sahip çık.

Merhabalar canlar

Selamün Aleyküm kardeşim bende asla irademe sahip çıkamıyorum 4-5 gün 1 hafta zor tutuyorum kendimi hoop geri bozuyorum tamam hiçbir zaman ideal kilomda değildim ama yine normal bir insan gibi görünüyordum hiç bu kiloları görmemiştim yani gerçekten şokum artık 100 kiloya ulaştım en son tartıldığımda adet zamanlarımdaydım 2 kilo fazla çıktım hani belki ödemdir diye düşünüyorum ya da gerçekten kilo bile almış olabilirim yani o kadar çok yiyorum ki yani ne yapacağımı bilmiyorum artık gerçekten yani insanlara anlatamıyorum elimde değil diyorum ama tabii insan yaşamayınca anlamıyor ben de gerçekten kendimi bir motive arıyorum ya biliyorum tabii ki motivasyon içinize kendimiz oluşturabiliriz ama iyice böyle tek kaldıkça evde kaldıkça sürekli aynı kısır döngü tekrarlanıyor yani en azından birbirimize Bu konuda destek olacağımız arkadaşlar edinirsek gerçekten çok iyi olur bir yerden başlamazsak bu genç yaşımız da böyle sekelerde nasıl olacağız gerçekten artık korkuyorum

Back
X