R
roserack
Ziyaretçi
- Konu Sahibi roserack
-
Cildim karma bir cilt, T bolgesi yagli, yanaklarimda kurumalar var ve aslinda yogun nem isteyen bir cilt tipim var..Nemlendirici tercihlerinizi soylermisiniz kızlar..suara Bepanthol kullanıyorum ama kısa dönemde cildime çok iyi gelirken uzun dönemde sivilcelenme yapıyor..
loreal hydrafresh kullanabilirsiniz fiyatida uygun cok iyi bi nemlendirici karma ve normal ciltler için olani bide hassas ve kuru ciltler için olani var ama karma için olan çok guzel sanada uygun olur benim tavsiye ettiğim herkes kullaniyo ve çok memnun
Cildim karma bir cilt, T bolgesi yagli, yanaklarimda kurumalar var ve aslinda yogun nem isteyen bir cilt tipim var..Nemlendirici tercihlerinizi soylermisiniz kızlar..suara Bepanthol kullanıyorum ama kısa dönemde cildime çok iyi gelirken uzun dönemde sivilcelenme yapıyor..
arkadaslar banada gözenekleri kapatmayan bi fondoten söylermisiniz bide pudra..
arkadaslar banada gözenekleri kapatmayan bi fondoten söylermisiniz bide pudra..
dermalogica ürünlerini inceleyip, uygun olanı seçebilirsiniz, cildim kuru ve skin smoothing kullanıyorum, çok memnunum!
Olay Regenerist Mikro Yapılandırıcı Krem fiyatıda uygun eczaneden alırsan 40 liraya almıştım ama artık eczaneden almıyorum aynı ürün vimjo.com da 27 lira tavsiye ederim .çok tutulan bir ürün bayadır kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?