Pudra, Fondöten, Kapatıcılar iyi bir pudra arıorum

sucansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
20
0
benm yüzümde akne sorunu var şu anda yuzumde sıvılce yok ama izler var bu yüzden coğalmasını ıstemediğim içn fondten kullanmak ıstemıorumm sadece pudra kullanmayı düşünüorumm önerebıleceğinzz pudralar nelerdııırr

canım golden rose nın cok guzel bır fondotenı var tavsıye ederım mavı kutu bı urun fıyatıda uygun

canım flormarın pudraları çok övülüyor..ben denemedim ama almayı düşünüyorum bir bak istersen..

Slm kızlar ben lorealin pudrasını kullanıorum ben çok memnunum .loreal kullanmadan önce baya bi pudra kullandım ama hiç memnun kalmadım :nazar:

niveanın gözenek tıkamayan bir pudrası var ama nasıldır bilmiyorum denemedim ama bu tür gözenek tıkamayan ürünler ilgimi çekiyor ona da bakabilirsin canım...

cilinique mieral pudra derim 45 ytl di sanırım çok hafif bi yapısı var ama kapatıcılıpıda çok ii

sucansu akne sorunun varsa sakın fondöten kullanma dahada tetiklersin sivilcelerini bendede aynı sorunlar var doktor bana clinigue pudra önerdi aldımm inanılmaz bişey doğalmış gibi duruo hem sivilceleride kurutuo her zaman rahatça kullanabılırsın.hıcbır zararı yok emın olabılırsın fıyatı55tl.1hafta oldu alalı tekın acarda satılıo canım

X