- 3 Mayıs 2015
- 13.323
- 48.765
- 598
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Köylüler soğuk sıkım yapmıyorBence köylülerin yaptığı doğal prkmezleri tercih edin,fabrikasyon ürünlerin içinde illa ki katkı maddesi oluyor.
Tam adamına sordunDünkü konumu bilenler bilir organik bir keçiboynuzu pekmezi arıyorum. İnternette, hünnap, koska, Torku, Aksuvital, Zühre ana, arif oğlu (soğuk sıkım) markalarına rastladım hangisi iyidir bilemiyorum.
Ayrıca akciğer hastalıklarına iyi geleceğini düşündüğünüz başka bir pekmez türü
Hünnapı araştırırken iyi şeyler de duymadım hakkında ben de hünnap almaya yönelmiştim ama soğudum gıdadedektifin biliyoranız paylaşmış.Tam adamına sordun
Ben ıkı aydır kan ılacı ıcıyorum
Hunnap almıstım ılacla bırlıkte ac karnına ıkı kasık lımon sıkarak ıcıyordum kan degerlerımı artırmıs buna sevındım devam edeyım dedım
Gecen bimde hunnap ve tariş vardı .
Hunnapı kullandım tariş i bi deniyeyim dedım belkı daha ıyıdır ..almaz olaydım
Zaten hunnap a gore daha sıvı..
Ve onu ıcıyorum uc dort gundur mıdem felaket yanıyor agrıyor . Ekşiyor
Resmen mıdemı yaktı . Uc saat oldu ıcelı mıdem hala seker hastasıymısım gıbı susuzluk yapıyor ve ıcım yanıyor agrıyor
Bu konu vesılesıyle daha idrak ettım, hunnapa gerı donucem
Bı ara bakıyordum ıkı kısıler oyle paylasım yapan o onu kotuledı , dıgerı onu bırgun kotuledıgını baska gun reklam amaclı paylastı ben onları takıp etmıyorum artık .Hünnapı araştırırken iyi şeyler de duymadım hakkında ben de hünnap almaya yönelmiştim ama soğudum gıdadedektifin biliyoranız paylaşmış.
Marketlerde vs. satılan tüm pekmezlerin içinde katkı maddesi var ve hepsi makinelerle yapılıyor, ben o konuda şanslıyım, babamın ve annemin köylerinde yapan tanışlar yap bizzat da gidip gördüğüm onlardan alıyoruz hep 5er 10ar kilo.Dünkü konumu bilenler bilir organik bir keçiboynuzu pekmezi arıyorum. İnternette, hünnap, koska, Torku, Aksuvital, Zühre ana, arif oğlu (soğuk sıkım) markalarına rastladım hangisi iyidir bilemiyorum.
Ayrıca akciğer hastalıklarına iyi geleceğini düşündüğünüz başka bir pekmez türü varsa onu da deneyebiliriz
Pekmez değil de özünu alinDünkü konumu bilenler bilir organik bir keçiboynuzu pekmezi arıyorum. İnternette, hünnap, koska, Torku, Aksuvital, Zühre ana, arif oğlu (soğuk sıkım) markalarına rastladım hangisi iyidir bilemiyorum.
Ayrıca akciğer hastalıklarına iyi geleceğini düşündüğünüz başka bir pekmez türü varsa onu da deneyebiliriz
Arifoglu birde soguk sıkım tercih edin özü diyorlar sanirimİstanbulda onu bulmak biraz zor değil mi? Aktarda satılanlara da güvenemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?