• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi bir pekmez markası arıyorum

Dünkü konumu bilenler bilir organik bir keçiboynuzu pekmezi arıyorum. İnternette, hünnap, koska, Torku, Aksuvital, Zühre ana, arif oğlu (soğuk sıkım) markalarına rastladım hangisi iyidir bilemiyorum.
Ayrıca akciğer hastalıklarına iyi geleceğini düşündüğünüz başka bir pekmez türü
Tam adamına sordun👌
Ben ıkı aydır kan ılacı ıcıyorum
Hunnap almıstım ılacla bırlıkte ac karnına ıkı kasık lımon sıkarak ıcıyordum kan degerlerımı artırmıs buna sevındım devam edeyım dedım

Gecen bimde hunnap ve tariş vardı .
Hunnapı kullandım tariş i bi deniyeyim dedım belkı daha ıyıdır ..almaz olaydım
Zaten hunnap a gore daha sıvı..
Ve onu ıcıyorum uc dort gundur mıdem felaket yanıyor agrıyor . Ekşiyor
Resmen mıdemı yaktı . Uc saat oldu ıcelı mıdem hala seker hastasıymısım gıbı susuzluk yapıyor ve ıcım yanıyor agrıyor
Bu konu vesılesıyle daha idrak ettım, hunnapa gerı donucem

Tam adamına sordun👌
Ben ıkı aydır kan ılacı ıcıyorum
Hunnap almıstım ılacla bırlıkte ac karnına ıkı kasık lımon sıkarak ıcıyordum kan degerlerımı artırmıs buna sevındım devam edeyım dedım

Gecen bimde hunnap ve tariş vardı .
Hunnapı kullandım tariş i bi deniyeyim dedım belkı daha ıyıdır ..almaz olaydım
Zaten hunnap a gore daha sıvı..
Ve onu ıcıyorum uc dort gundur mıdem felaket yanıyor agrıyor . Ekşiyor
Resmen mıdemı yaktı . Uc saat oldu ıcelı mıdem hala seker hastasıymısım gıbı susuzluk yapıyor ve ıcım yanıyor agrıyor
Bu konu vesılesıyle daha idrak ettım, hunnapa gerı donucem
Hünnapı araştırırken iyi şeyler de duymadım hakkında ben de hünnap almaya yönelmiştim ama soğudum gıdadedektifin biliyoranız paylaşmış.

Çocuklarım için ben kendim yapıyorum 1 lt kavanoz bana uzun süre yetiyor çok tüketmiyorsanız kendin yapmayı deneyin yada köylülerden veya aktarlardan alın marketlerde satılanlara pek güvenmiyorum

Hünnapı araştırırken iyi şeyler de duymadım hakkında ben de hünnap almaya yönelmiştim ama soğudum gıdadedektifin biliyoranız paylaşmış.
Bı ara bakıyordum ıkı kısıler oyle paylasım yapan o onu kotuledı , dıgerı onu bırgun kotuledıgını baska gun reklam amaclı paylastı ben onları takıp etmıyorum artık .
İçerigini bilemicem yedim ve tatlarını söyluyorum ve bana ıyı geldı . Digeri mıdemı mahfettı ben buna gore yorum yaptım

Dünkü konumu bilenler bilir organik bir keçiboynuzu pekmezi arıyorum. İnternette, hünnap, koska, Torku, Aksuvital, Zühre ana, arif oğlu (soğuk sıkım) markalarına rastladım hangisi iyidir bilemiyorum.
Ayrıca akciğer hastalıklarına iyi geleceğini düşündüğünüz başka bir pekmez türü varsa onu da deneyebiliriz 🙏
Marketlerde vs. satılan tüm pekmezlerin içinde katkı maddesi var ve hepsi makinelerle yapılıyor, ben o konuda şanslıyım, babamın ve annemin köylerinde yapan tanışlar yap bizzat da gidip gördüğüm onlardan alıyoruz hep 5er 10ar kilo.

Geçmiş olsun, bitkisel diyoruz ama bazı ilaçların etkisini azaltabiliyorlar, ilaç tedavisi gören hastalarda bitkisel takviyeler kullanmadan önce doktora danışmanızda fayda var, doktoru onaylarsa pekmez yerine özünü alın.
Keçiboynuzu pekmezi yerine Keçiboynuzu özü almalısınız, bir marka veremeyeceğim ama marketlerdekileri tercih etmeyin, internette doğal keçiboynuzu özü markalarını araştırın ona göre marka belirleyin, ayrıca yine doktora danışmak kaydıyla Kudret Narını da araştırmanızı tavsiye ederim, yalnız Kudret Narının ev yapımı olması önemli, ya doğal zeytinyağ veya doğal bal içine koyulmuş kudret narı günde 1 tatlı kaşığından fazla tüketilmez.

Okuyanlar için de yinelemek istiyorum, pekmezler özler kudret narı vb bitkisel takviyeler tedavi amacıyla kullanılmamalıdır, kullandığınız ilaçlarla etkileşimi varsa, kullandığınız takviyenin içindeki herhangi bir maddeye alerjiniz varsa, gebelik-emzirme gibi bir durumunuz varsa yarar yerine zarar getirir, bu sebeple doktora danışmadan tüketilmemelidir.

Son düzenleme:
Ayrıca akciğer hastalıklarına iyi geleceğini düşündüğünüz başka bir pekmez türü varsa onu da deneyebiliriz 🙏
Pekmez değil de özünu alin

Back