- 7 Ocak 2023
- 293
- 264
- 18
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Bence köylülerin yaptığı doğal prkmezleri tercih edin,fabrikasyon ürünlerin içinde illa ki katkı maddesi oluyor.Dünkü konumu bilenler bilir organik bir keçiboynuzu pekmezi arıyorum. İnternette, koska, Torku, Aksuvital, Zühre ana markalarına rastladım hangisi iyidir bilemiyorum.
Ayrıca akciğer hastalıklarına iyi geleceğini düşündüğünüz başka bir pekmez türü varsa onu da deneyebiliriz
İstanbulda onu bulmak biraz zor değil mi? Aktarda satılanlara da güvenememBence köylülerin yaptığı doğal prkmezleri tercih edin,fabrikasyon ürünlerin içinde illa ki katkı maddesi oluyor.
Kozalak şurubu öneririm kozalaklar çıkmaya başladı int tarif bulup yap biz kendimiz yapıyoruz pekmezimizi almadığımız için bilmiyorum dut pekmezi aldığımız zaman altunizade marka almıştık iyi olduğunu düşünüyorum tadından dolayı ve külah pekmez var tokat yada sivas yazanı tercih edebilirsin daha koyu kıvamlı oluyor tahta kutudaDünkü konumu bilenler bilir organik bir keçiboynuzu pekmezi arıyorum. İnternette, koska, Torku, Aksuvital, Zühre ana markalarına rastladım hangisi iyidir bilemiyorum.
Ayrıca akciğer hastalıklarına iyi geleceğini düşündüğünüz başka bir pekmez türü varsa onu da deneyebiliriz
Vallahi bizim buralarda köylüler pazara getirip satıyor ama İstanbul'da nasıl olur bilemem.Çevrenize bir sorun belki tanıdıkları vasıtasıyla temin edebilirsiniz.İstanbulda onu bulmak biraz zor değil mi? Aktarda satılanlara da güvenemem
Onu da duyduk ne yedireceğimizi şaşırdıkKozalak şurubu öneririm kozalaklar çıkmaya başladı int tarif bulup yap biz kendimiz yapıyoruz pekmezimizi almadığımız için bilmiyorum
Sonradan yazdım külah pekmez koyu kıvamlı oluyor tahta kutuda onu da alabilirsiniz daha doğalOnu da duyduk ne yedireceğimizi şaşırdık
Dünkü konumu bilenler bilir organik bir keçiboynuzu pekmezi arıyorum. İnternette, hünnap, koska, Torku, Aksuvital, Zühre ana, arif oğlu (soğuk sıkım) markalarına rastladım hangisi iyidir bilemiyorum.
Hiç duymadım hemen bakacağımKeçiboynuzunda en iyi marka Keboy dur, Antalya'da üretim tesisleri. Pekmez, keçiboynuzu tozu ve keçiboynuzu unu da yapıyorlar, yıllardır kullanırım bende tavsiye üzerine başlamıştım çok memnunum
Hiç duymadım hemen bakacağım
Dünkü konumu bilenler bilir organik bir keçiboynuzu pekmezi arıyorum. İnternette, hünnap, koska, Torku, Aksuvital, Zühre ana, arif oğlu (soğuk sıkım) markalarına rastladım hangisi iyidir bilemiyorum.
Hemen bakıyorum teşekkür ederim ama internette içindeki besin değerleri r kısmını göremedimPekmez ile öz arasında fark vardır.
Keçiboynuzu noktasında kaynatılarak yapılan pekmezdense(belli bir dereceyi geçmemesi gerekiyor çünkü) soğuk sıkım olan özü tercih etmekte fayda var.
Upek diye bir marka var.
Senelerdir kullanırız ailecek.
Nar, harnup, andız özlerini...
Ben görmedim ama ailem üretim sahalarının gördükten sonra kullanmaya başlamıştık. Babam özellikle organik ürünler noktasında hassastır o yüzden tercih ediyorum.
Hemen bakıyorum teşekkür ederim ama internette içindeki besin değerleri r kısmını göremedim
Markadan ziyade soğuk sıkım olsun mutlakaDünkü konumu bilenler bilir organik bir keçiboynuzu pekmezi arıyorum. İnternette, hünnap, koska, Torku, Aksuvital, Zühre ana, arif oğlu (soğuk sıkım) markalarına rastladım hangisi iyidir bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?