İyi bir pekmez markası arıyorum

Tazeportakal

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
293
264
18
Dünkü konumu bilenler bilir organik bir keçiboynuzu pekmezi arıyorum. İnternette, hünnap, koska, Torku, Aksuvital, Zühre ana, arif oğlu (soğuk sıkım) markalarına rastladım hangisi iyidir bilemiyorum.
Ayrıca akciğer hastalıklarına iyi geleceğini düşündüğünüz başka bir pekmez türü varsa onu da deneyebiliriz

Son düzenleme:
Bence köylülerin yaptığı doğal prkmezleri tercih edin,fabrikasyon ürünlerin içinde illa ki katkı maddesi oluyor.

Kozalak şurubu öneririm kozalaklar çıkmaya başladı int tarif bulup yap biz kendimiz yapıyoruz pekmezimizi almadığımız için bilmiyorum dut pekmezi aldığımız zaman altunizade marka almıştık iyi olduğunu düşünüyorum tadından dolayı ve külah pekmez var tokat yada sivas yazanı tercih edebilirsin daha koyu kıvamlı oluyor tahta kutuda

Son düzenleme:
İstanbulda onu bulmak biraz zor değil mi? Aktarda satılanlara da güvenemem
Vallahi bizim buralarda köylüler pazara getirip satıyor ama İstanbul'da nasıl olur bilemem.Çevrenize bir sorun belki tanıdıkları vasıtasıyla temin edebilirsiniz.

Keçiboynuzunda en iyi marka Keboy dur, Antalya'da üretim tesisleri. Pekmez, keçiboynuzu tozu ve keçiboynuzu unu da yapıyorlar, yıllardır kullanırım bende tavsiye üzerine başlamıştım çok memnunum

Hiç duymadım hemen bakacağım

Bronşitim için kullanmıştım, sigara içtiğim için halen kullanıyorum ara ara , evde sürekli olur çok faydasını gördüm. Keçiboynuzu tozunu da kakao yerine kullanıyordum onu pek bulamıyorum bu ara. İnternette rastladığım sitelerden alıyorum

Zühre ana nın cam kozalağı pekmezini kullanıyoruz. Özellikle çocuklara veriyorum, bence iyi geliyor.

Çam kozalağı. Covidden sonra duydum bunu. Öncesinde keçiboynuzunu bilirdik. Markette satılanı alıyoruz. Hünnap marka vardı tükettiklerimin arasında. Dut ve üzümü de köyden alıyoruz.

Vitma gıda internet sitesinden inceleyebilirsiniz. Nerdesiniz bilmiyorum ama Kayseri’de üretim yapan bir tesis. Ben kara mürver keçiboynuzu karışımını çocuklarıma veriyorum

Pekmez ile öz arasında fark vardır.
Keçiboynuzu noktasında kaynatılarak yapılan pekmezdense(belli bir dereceyi geçmemesi gerekiyor çünkü) soğuk sıkım olan özü tercih etmekte fayda var.
Upek diye bir marka var.
Senelerdir kullanırız ailecek.
Nar, harnup, andız özlerini...
Ben görmedim ama ailem üretim sahalarının gördükten sonra kullanmaya başlamıştık. Babam özellikle organik ürünler noktasında hassastır o yüzden tercih ediyorum.

Sigara içenlere karabas otu sirkesi de iyi geliyor diye biliyorum

Hemen bakıyorum teşekkür ederim ama internette içindeki besin değerleri r kısmını göremedim

Ben bebeğim için aşçı anne sitesinden aldım. Tazemiz marka var
Dola diye bir marka da kullanmıştım önceden marketten almıştım kalitesini bilmiyorum doğal olduğu yazıyordu ama fayda görmüştüm

Markadan ziyade soğuk sıkım olsun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…