Birkaç hafta önce cilt analizi yaptırdım ve innovanın ürünlerini aldım ancak pek memnun değilim..yeterince nemlendirmediğini hissediyorum..daha önce loreal, nivea, diadermine ve neutrogena kullandım, en iyisi neutrogenaydı, bana tavsiye edebileceginiz iyi bir ürün var mı, cildim karma, yanaklarım kurudu son günlerde
neutrogena yı çok severim aslında, eğer başka bir marka bulamazsam ona dönücem
canım yaa... sen hangisini aldın.benim (cildim problemli yağlı)
su bazlı olan var ya onu alcam yada gündüz nemlendirmeli koruma faktörlü olanı
2 sine oilfree:bbo:
hangisini tavsiye edersin
şimdiden tşk ederi....a.s.
a.s.
15 faktörlü hassas ciltler için olanını kullanıyordum, slında benim cildim yağlıdır ama bu yazdan beri kuruyup pul pul oluyor özellikle yanaklarım, o yüzden neutrogenayı bıraktım çünkü yağsızdı, 15 faktörlü olanı tavsiye ederim 118 ml lik tüpte, hem alkolsüz hem kokusuz hem de çabuk emiliyor.
delphine, cildime bir çok nemlendirici denedim basiccreme,vıchy,nivea ama bunların bir kısmı kızarıklık bir kısmında tüylenme gibi bir çok sorunlarla karşılaştım geçen günlerde reklamlarda dermokili gördüm bir arkadaşımın tavsiyesiyle birkikte dermokilin kuru ciltler için olan nemlendirici kremini aldım tamamen doğal olduğu için hiç tereddüt etmeden kullandım.gerçekten de diğer kremlerden daha iyi olduğunu ngördüm sizede tavsiye ederim.
Birkaç hafta önce cilt analizi yaptırdım ve innovanın ürünlerini aldım ancak pek memnun değilim..yeterince nemlendirmediğini hissediyorum..daha önce loreal, nivea, diadermine ve neutrogena kullandım, en iyisi neutrogenaydı, bana tavsiye edebileceginiz iyi bir ürün var mı, cildim karma, yanaklarım kurudu son günlerde