Premature Bebekler iyi bir çocuk dr.u arıyorum !!!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

figen2115

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
6
0
611
53
İstanbul
Merhaba, benim 25 haftalık ve 670 gr. doğan ultra prematüre doğan bir kızım var. Şu anda 14 aylık oldu, Güleryüzlü, ilgili, alakalı iyi bir dr. tavsiyesine ihtiyacım var. ACİL LÜTFEN !!!!

Merhaba, benim 25 haftalık ve 670 gr. doğan ultra prematüre doğan bir kızım var. Şu anda 14 aylık oldu, Güleryüzlü, ilgili, alakalı iyi bir dr. tavsiyesine ihtiyacım var. ACİL LÜTFEN !!!!

Canım inşallah sağlığı iyidir bebeğinin. gerçekten çok minik doğmuş. Benim bebeğimde 28 haftalık doğdu. Prematüre bebekler konusunda uzmanlaşmış Gülnihal Şarman ismini biliyorum. Ben de ona hiç götürmedim bebeğimi ama alanında çok iyi olduğunu duydum Bizim kontrollerimizi doğduğu ve yoğunbakımda kaldığı hastanenin yenidoğan yoğun bakım sorumlusu Neşe Hn. yapıyor. GOP(Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi).

merhaba güzelim benim bebeğimde 940 gr doğdu 2 ay hastanede yattı 2 kg gelmeden hastaneden çıkartmıyorlar mehmet vural veya gülnihal şarman clinilk hastanesinde prefesör dr. istanbulda prematüre dr sadece bunlar var çok iyiler bebeğim 2 ay kaldı hastanede hemen çıkınca götürdüm mehmet vural cerahpaşada prematüre konusunda hoca aynı zamanda tavsiye ederim istersen tlf görüşelim sen şimdi sütünü sağ biriktir poşette çıkınca çok lazım sütün kaçmasın

Back