Iyi bir burun estetigi doktoru arayisindayim, bana yardimci olabilirmisiniz?

Golden27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
1
1
31
Herkese merhaba,

Iyi bir burun estetigi doktoru ariyorum. Yurt disinda yasadigim icin neyazikki gorusmelere gidemiyorum, oyuzden doktor secimi cok zor oluyor. Cok arastirdim ama okadar cok secenek varki artik kafam cok karisti. Her buldugum doktorda neyazikki sikayet oluyor. Ve sunada inaniyorum herzaman het doktorda bir sikayet olabilir tabiki ama insanin kafasinida karistirmiyor degil. Bana doktor konusunda yardimci olabilirmisiniz? Bebeksi ve hokka bir burun istiyorum. Hangi doktorlari onerirsiniz?

Heycanla tavsiyelerinizi bekliyorum, simdiden tesekkurler :KK200:

Burun derinizin kalınlığı belirleyici olacaktır. Kalın deriliyseniz o dediğiniz hokka küçük bebeksi burun çok mümkün değil, şekil çok değişemiyor deri yüzünden;ama artık kalın deride de ekstra kıkırdak desteğiyle, uygun tekniklerle daha güzel sonuçlar görüyoruz. Ben şahsen Reşit Burak Kayan ve Mehmet Nurettin Kıral’ı beğeniyorum.

Herkese merhaba,

Iyi bir burun estetigi doktoru ariyorum. Yurt disinda yasadigim icin neyazikki gorusmelere gidemiyorum, oyuzden doktor secimi cok zor oluyor. Cok arastirdim ama okadar cok secenek varki artik kafam cok karisti. Her buldugum doktorda neyazikki sikayet oluyor. Ve sunada inaniyorum herzaman het doktorda bir sikayet olabilir tabiki ama insanin kafasinida karistirmiyor degil. Bana doktor konusunda yardimci olabilirmisiniz? Bebeksi ve hokka bir burun istiyorum. Hangi doktorlari onerirsiniz?

Merhabalar, benim ameliyatımı Op. Dr. Uğur Harputluoğlu gerçekleştirdi. Septorinoplasti ameliyatı oldum, nefes alma sorunum da çözüldü, burnum da tam istediğim gibi oldu. Instagram sayfasını inceleyebilirsin, belki karar vermende yardımcı olur.

Merhabalar, benim ameliyatımı Op. Dr. Uğur Harputluoğlu gerçekleştirdi. Septorinoplasti ameliyatı oldum, nefes alma sorunum da çözüldü, burnum da tam istediğim gibi oldu. Instagram sayfasını inceleyebilirsin, belki karar vermende yardımcı olur.
Merhaba ben de septorinoplasti ameliyatı olacağım yaptığı işleri de harika duruyor, fiyatları çok uçuk mu acaba, bütçem biraz sıkıntılı :dua:

Herkese merhaba,

Dr baris cakir.dr eren tastan.dr tural fetullayev

merhaba, ben de septorinopilasti için doktor arayışındayım, rica etsem özelden bana öncesi sonrası resminizi yollar mısınız?

X