• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi Ağda veya Lazer ?? Lütfen Yardım..

FelixFelicis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
29
0
36
1-Arkadaşlar öncelikle acil olarak Adana'da iyi ağda yapan bir güzellik salonu veya kuaföre ihtiyacım var.Üniversite ikinci sınıfa geçtim,ilk sene hiç iyi yapan birine denk gelmedim ve bu yüzden çok dertliyim.Hem deli gibi para veriyorum hem de nerdeyse ben kendi kendime yapmışım gibi kötü yapıyorlar ve tüyleri kırıyorlar yani kökler kalıyor.

2-İkinci olarak tüyleri azaltan veya tamamen bitiren doğal bir yağ & krem gibi ürün kullanıp etkisini görenler varsa tavsiyede bulunabilir mi?

3-Son olarak yine Adana'da iyi bir makineyle lazer yapan güzellik salonu,kuaför veya hastane tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ve tavsiyelerinizin fiyatlarını belirtirseniz çok sevinirim arkadaşlar..

1-Arkadaşlar öncelikle acil olarak Adana'da iyi ağda yapan bir güzellik salonu veya kuaföre ihtiyacım var.Üniversite ikinci sınıfa geçtim,ilk sene hiç iyi yapan birine denk gelmedim ve bu yüzden çok dertliyim.Hem deli gibi para veriyorum hem de nerdeyse ben kendi kendime yapmışım gibi kötü yapıyorlar ve tüyleri kırıyorlar yani kökler kalıyor.

2-İkinci olarak tüyleri azaltan veya tamamen bitiren doğal bir yağ & krem gibi ürün kullanıp etkisini görenler varsa tavsiyede bulunabilir mi?

3-Son olarak yine Adana'da iyi bir makineyle lazer yapan güzellik salonu,kuaför veya hastane tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ve tavsiyelerinizin fiyatlarını belirtirseniz çok sevinirim arkadaşlar..

Merhaba ben Bioder kullanıyorum. Benim bacaklarım çok kötüydü. Bir süre azalsın diye sire gittim hep hiç epilatör vs sürmedim ama öbür haftaya çıktı. Nasıl anlatılır bilmiyorum ama erkek bacağı gibiydi. 1 ay bekletip gideyim kadınlar şaşırıyordu o çıkan şeylere. Ben de krem aldım. Ağdacıya gittim 3 gün ard ardına sürdüm. İlk sürüşte işime yaradı diyebilirim. Ben epilatörle sadece alt bacaklarımı alıyordum üsttekiler daha yumuşak ve daha geç çıkıyordu. Şimdi tam tersi oluyor. Ben geçen yaz başladım. Maymun bacağı oldu cillop gibi. Bazen tv izlerken cımbız ile alıyorum düşün :21: Üst bacaklarıma sürmedim çok pişmanım bu yüzden :( ben 80e aldım ama 1 yıl yetti zaten ayda 3 kere yapıyorsun yetiyor. Tabii sarışınsan asla kullanma. :20:

Sarışın değilim bioder işe yarıyorsa düşünürüm tabi ama sürekli mi kullanmak gerekiyor? Ben baya küçükken kullanmıştım 12 yaş falandı o zamnlar daha kötüydü annemle kullanmıştık dediğin gibi olmuştu ama kremi bırakınca geri çoğaldı sende de öyle oluyor mu?

Back