Merhaba Kızlar ;
uzun zamandır girmiyordum buraya . Tedavi sonrasında kendimi toplamak adına uzak kaldım . bir süre hiç düşünmemeye çalıştım bu olayı . ve kendimi işime ve derslerime verdim . sizleri çok merak ediyordum dedim canlarıma bir bakayım inşl müjdeli haberler vermişlerdir diye geldim :)
Evet canım biri çatlayınca tedaviyi yarıda kesti Emre bey..Buradan okudğum kadarıyla bu tür durumlarda devam eden doktorlarda varmış Ayrıca e2 diye bi hormonun takibiyle yapılıyormuş bu çatlama takibi emre bey sadece ultrasyon kullanıyor hormon tahlili falan yaptırmadı.Ivıden iyice hevesim kaçtı diyebilirim.
Selam Ekincim .
tedavinin yarıda kalmasına inan bana çok üzüldüm . ama bazen tüp bebek tedavisi esnasında böyle terslikler olabiliyor . sakın umudunu yitirme . doktorun gerekli kontrolleri yaptıktan sonra yeni tedavin için hazılan canım benim . biz bu yola neler neler yaşadık gördük bunlarımı aşamicaz Allah Aşkına :)
miniğin için kendini topla kafandaki tüm soru işaretlerini kaldır . sormak istediğin ne varsa doktorun ile konuş . Emre bey iyi bir doktor ve eminim ki sana gereken açıklamalarıda yapacaktır .
ekin seni takip ediyordum son durum için üzüldüm senden önce aynı şekilde benimd etedavim iptal oldu.nasıl bi hayal kırıklığı yaşadım biliyorum.tedaviye başlayabilimek bile benim için başarı yani o durumdayım.
benim tedavi sürecimdede kan tahliline bakılmadı???bakılmasımı gerekiyormuş..hiç bir bilgim yok bu konuda.
canım normalde her gittiğinde kan alıyorlarmı bilmiyorum ama ben hemen hemen her gittiğimde kan verdim . ama tam olarak ne zaman vermeye başlamıştım bilmiyorum . hormonlarını kontrol etmek amacı ile kan tahlili yapıyorlar diye biliyorum ben. ama tabi herkes aynı olmuyor belki de başka bir sebebi vardır .
kızlar transfer oldu 12 gün geçti kanamam olmadı o kadar ümitlenmiştim ki ama olmamış
yıkıldım ya o kadar moralim bozukk ki anlatamam
canımsın ya
(((((((((((( öyle üzüldüm ki anlatamam . içimi acıttın inan bana
((
lütfen moralini bozma biliyorum kolay bir sürec değil ama atlatacaksın canım benim . bu sonuç hiç bir şeyin sonu değil . lütfen bırakma kendini . ama bir süre dinlenme sürecine gir düşünme bunları canım . uzak kalmak ta iyi geliyor emin ol buna :)
ikincisine birlikte başlarız canım kısmet olursa yine destek oluruz birbirimize lütfen dikkat et kendine .
sağol canım hemen oraya geçiyorum :):):)
canım benim sende hoş geldin aramıza o zaman .
nasıl geçti ilk görüşmen . neler konuştunuz . tedavine ne zaman başlıyorsun .