Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fırında cheesecake, bir de klasik bir kurabiye tarifi yıllardır annemin en çok hit alan tatlı tarifleridir. Tarif defterinde bulup yazdıklarını anlayabilirsem paylaşacağım.
bogurtlenkusune düşünüyorsun. ne tür tarifleri daha kolay yapabilirsen ona göre bakalım. Ama bu kurabiyede bir risk yok. hamur olacak pişmeyecek birşey değil. En fazla tadı farklı olur. Ama çikolata sosu olduğu için kurtarır onu
Kek yapmak çok kolay ki evde ne varsa koy gitsin içine. illa bir tarif gerekmiyor ki. kesin olması gerekenler 1 su bardağından 2 parmak az yağ (ben öyle yapıyorum) 2 yumurta. 1,5 su bardağı şeker-1 su bardağı bana az geliyor ya da malzeme kaynaklı.. kabartma tozu, vanilya.. gerisi senin hayal gücün bence. ya da hangi kek olursa olsun içine küçük bir elma rendelersen hem görünmez hem güzel aroma verir hem de yumuşak olmasını sağlar.