Merhaba benim abim 13 yasindan beri ( su an 42 yasinda) , ve onun oglu kronik itp hastasi, sormak istediginiz seyler varsa yardimci olabilirim
Merhaba 1hafta sonra yukseldimi değerleri şimdi nasıl benim oğlumda da 73cıktı endişeliyimMerhabalar 4gün önce 16 aylık oğlumu yüksek ateşten dolayı doktora götürdüm kan testleri yapıldı doktor viral enfeksiyon olduğunu söyledi trombosit i 81 çıktı 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi ama günler geçmiyor çok korkuyorum 81 çok mu düşük viral enfeksiyon dan olabilir dedi ama düşünmeden yapamıyorum bebeğin de böyle Bi durumla karşılaşan varmı
Sonuç me oldu geçmiş olsunMerhabalar 4gün önce 16 aylık oğlumu yüksek ateşten dolayı doktora götürdüm kan testleri yapıldı doktor viral enfeksiyon olduğunu söyledi trombosit i 81 çıktı 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi ama günler geçmiyor çok korkuyorum 81 çok mu düşük viral enfeksiyon dan olabilir dedi ama düşünmeden yapamıyorum bebeğin de böyle Bi durumla karşılaşan varmı
MerhabaBebeğinizin kan sonuçları düzeldi mi cevap verirseniz sevinirim
merhaba ne kadar düşüyor değerleri aradaki fark cokmu oluyorMerhaba hanımlar benimde oğluma itp teşhisi koyuldu henüz 1 yaşında. Değerleri sürekli düşüp yükseliyor. İstanbulda gidip memnun kaldığınız doktor ya da hastane var mı?
Merhaba ilk başta 20 bine kadar düştü ilik verildi ondan sonra yükseldi diye sevindik ama sonra tekrar 58 binlere kadar düştü.merhaba ne kadar düşüyor değerleri aradaki fark cokmu oluyor
Merhaba sizin kaçlara düşmüştü? Sonrasında takip yapılıp ölçtürdünüz mü?Bu deger benim kizimda kovid doneminde cok dusmustu.Ekstra birsey yapmadik o donem icin normal dendi, şu an bi problemimiz yok ama bu deger icin evde neler yapilabilir takviye ?
Merhaba benimde 3 yaşındaki oğlum için itp teşhisi konuldu geçen hafta. 11 bine düşmüştü değeri acil yatış yapılıp ivig tedavisi başlandı. İlk ilaçta değer 57 bine bir sonrakinde 127 bine çıktı. Ctesi çıktık hastaneden 4 gün kaldık. 10 gün önce enfeksiyonel bir hastalık geçirmişti değerleri normaldi. Antibiyotik kullandı düzeldi ama vucüdünda morarmalar olunca direk hastaneye götürdüğümde test sonucu yatışımız yapıldı. Cuma günü kontrolümüz var yükseldi diye çok sevinmiştik inşaallah tekrar düşmez. Sizin durumunuz şuan nasıl? Değerleri stabil kalabildi mi? Allah hepsine tez vakitte kalıcı şifalar versinMerhaba ilk başta 20 bine kadar düştü ilik verildi ondan sonra yükseldi diye sevindik ama sonra tekrar 58 binlere kadar düştü.
Merhaba bizde aynı durumdayız. 3 yaşında oğlum 11 bine düşünce değer ivig tedavisi uygulandı geçen hafta. Şuan 127 bine çıktı. Cuma günü kontrolumüz var sizin şuanki durumunuz nedir? Kafayı yiyeceğim düşünmekten artıkMerhaba
evet yükseldi cok şükür bi kaç hafta üst üste hemotoloji kontrolüne gittik 73 binlerden su an 130 bin 140 bin arası gidip geliyor hala alt sınırda ama cok şükür 100 binin üzerine cıkabildik.gelecek ay yine bir kan sayımı yapılacak . Enfeksiyon kaynaklı olabileceğini söylediler. Ara ara kontrol için kan vereceğiz. Sizinde mi aynı problem var . geçmişolsun