İtiraf...

Çok üzüldüm.. Annenin ayağına taş değdirmesin allah. Benim de kızım inşallah annem başardı der ilerde. Tamam canım

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı de. Dursun donu odasında . Sen evi temizle yemeğe yardım et tmm . Bak bizim evde de donlar ortaya bırakılıyor 10 saniyemi almıyor kirli sepetine atmak. Sen onlara kinlendiğin için herşeyi görüyorsun artık. Bizlerde de bardağını bile kaldırmayan evlatlar var. Kötü olduklarından değil , yoruluyorlar dışarda onlar da. Kusur arayınca o kadar çok bulunur ki hep kavga ortamı olur. Bazen 3 maymunu oynamalıyız . İş hayatında da sorunlar olacak, haksızlıklar olacak . O para için çoğu kadın görmüyor duymuyor bilerek. Bir 6 ay idare et paranı biriktir. Duyma onları . Kıza bir çözüm bulmadan taşınma. Yaz bitsin öyle taşın . Biraz daha büyür hem. Kolaylıklar diliyorum .

Canım benim çok duygulandım.. Anne sana sen bana baktın ben de sana bakacam diyor bana heyt...
Sarılıyorum sana ve size

Çok üzüldüm.. Annenin ayağına taş değdirmesin allah. Benim de kızım inşallah annem başardı der ilerde. Tamam canım
En iyi arkadaşın o olacak . Gözyaşlarını o silecek. Henüz küçük annesi . Şu an destek olması gereken sensin. Yalnız değilsin iki kişisiniz unutma bunu hiç.

Haklısın. Çok şükür kızım sağlıklı ve yanımda. Tamam sabredecem. Odaya saklanırız kızımla, gezer tozarız
Çok teşekkür ederim çok

Çok teşekkür ederim tamam

Yoo ülkede eğitim sağlık adalet güvenlik bitmişken hiç bir şey yok diyemeyiz
Çabamızla adaleti biz sağlayacağız . Torpil de var hak yeme de var sağlık sisteminde sorunlar da var eğitim de ne haksızlıklar var. 2 katı çalışacağız bu seferde . Pes etme lüksümüz yok.

@gunces sana özelden mesaj atabilir miyim açsan?

Ay ağlicam En büyük hayalim onun elinden kahve içmek sağol
Evdeki manyakları boşver. Ev işini söylenmesinler diye yap topla mutfağıda odanıza geçin. Sarılın , kitap okuma saati yapın. Beraber film izleyin . Bol bol sarıl ama. Her derdini de anlatma çocuğa . Yük yükleme . Henüz küçük. Hiçbir sıkıntı sonsuza dek sürmez. Hepsi geçecek. Ölmeyi bir daha asla aklından bile geçirme. İnsanlar kim ki onlara kızıp öleceksin? Tam tersi inadına yaşayacaksın.

Bugün giderken cips alacam onunla film izlicem:)
Asla, söz veriyorum.

Ay ağlicam En büyük hayalim onun elinden kahve içmek sağol
Icersin o günler de gelir :) Herkes yazmış ben de yazayım annene niye şöyle böyle deme hiç muhatap olma. Bulaşığı dizdi mi dizmedi mi diye tartışmaya girme 2 3 ay daha idare et. İnşallah kendine ayrı bir yer tuttuğunda bu günleri de unutma o nalet anana kardeşine yardımcı olma. Düşman gibiler ya.

8 yaşında evde kalabilir bir kaç saat kamera vs alırsın eve merak etme o zaman gelince her şey hallolur. Ama mutlaka psikiyatriye gitmelisin. Ilaç kullanmaktan da korkma gayet iyi geliyor insana. Bazen ne yapsan da kafanı düzene koyamiyorsun o açıdan ilaçlar ise yarıyor. Bu günler de geçecek öyle düşün evde hiç tartismamaya çalış idare et

Ölmek falan da yok lütfen bir daha aklından geçirme. Çocuğunun güçlü bir anneye ihtiyacı var .

Aynen işleri hallet odanıza geçin mis gibi oyun oynayın bir şeyler izleyin ohh anne kız

Evett şöyle karşılıklı kahvemizi içip fal bakarız:))
Tamam asla tek laf etmicem. İlacım var, bugün başlıyorum tekrar tamam.
Sen çok tatlısın bu arada. Teşekkür ederim

Evett şöyle karşılıklı kahvemizi içip fal bakarız:))
Tamam asla tek laf etmicem. İlacım var, bugün başlıyorum tekrar tamam.
Sen çok tatlısın bu arada. Teşekkür ederim
Seni tanımıyorum ama seviyorum. Daha önce de yazmıştım keşke aynı şehirde olsaydık Yanında kızın var bu gece ona sarılıp ne kadar şanslı olduğunu düşün

Aynen işleri hallet odanıza geçin mis gibi oyun oynayın bir şeyler izleyin ohh anne kız
Aynen öyle. 7 ay ıssız uzak bir köyde yaşadık WC banyo mutfak yoktu. Ev yoktu köyde . Öğretmenler odasına yerleşmiştik mecbur. Dağlarda ot topladık , oyunlar oynadık arkadaşlarla 8 yaşında idim ben de. Tv telefon hiçbirşey yoktu.Valla o günler de güzeldi . Heidi gibi hissediyordum kendimi. Ünlülerin bakanların , işadamlarının vs hikayelerini dinle, çoğu zorluklardan gelmiş o yerlere. Komik yokluk hikayeleri anlatırlar . Seda Sayan mesela. 6 ayda bir taşınırlarmış gece. Babası kira ödemezmiş çünkü . Şu an onlarca evi var kadının.

Seni tanımıyorum ama seviyorum. Daha önce de yazmıştım keşke aynı şehirde olsaydık Yanında kızın var bu gece ona sarılıp ne kadar şanslı olduğunu düşün
Ben de seni seviyorum keşke zaten yatağımız ayrı ama iki güne bir beraber uyuyoruz sımsıkı sarılıp koklayacam.

Benim ablam da malesef tek başına bırakmak zorunda kalıyordu el kadar yeğenimi. Bence de eve kamera koyup, kesici delici aletleri kilitli dolapta tutup çakmak vs ortada asla bırakmamaya özen göstererek ve acil durumlarda hemen eve koşabilecek mesafeden bi ev tutarak bi çözüm düşünulebilir.

Saçmaladığının farkındasındır umarım.Annem ne sıkıntılar çekmiş burda anlatsam peygamber sabrı mı vardı dersiniz.Ama bizim için sabretmiş.
Benim annem de öyle 3 çocukla bir başına kalmış. Ben de 7-8 yaşlarındayken evde tek kalıyordum okul çıkışlarıma annem yetişemiyordu ne yapsın kadın. Hafta sonları, 23 nisan gibi özel günlerde de annemle birlikte işe giderdim. Konu sahibi kendinize bir ev tutabilirseniz eğer yanınıza üniversite öğrencisi bir genç kız alabilirsiniz hem kızınızla da ders programı uyarsa belki yardımcı olabilir size ya da sınıftaki velilerden eğer samimi olduğunuz biri varsa ondan rica edebilirsiniz en azından 2-3 saat siz işten dönene kadar idare edebilir belki.

`