• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İtiraf ediyorum...

canım benim boşuna üzülüyorsun bence bizim odamız var ama 1 kere bile yatmadı parkyatağında yatıyor şimdiki aklım olsa asla oda almazdım çok gereksiz sadece eşyalarını koymak için işe yarıyor bebişin bi büyüsün ilerde en güzel odayı yaparsın ona hemde onunda aklı erer ozamana kadar birlikte oyunlar oynarsınız odasında :)

canım herşeyden önemlisi önce sağlık. herkes parası olup en iyi şartlarda yaşamak ister ama şu zaman dar boğaz zamanı eşinede anlayış göster bence. Sabancı zengindi. "Araba fabrikam var ama o arabayı kullacak sağlıklı bir evladım yok" demiş Allah bu dünyada bizleri sınava tabi tutuyor bırak seninkide malla parayla olsun, canla sağlıkla olmasın. ben a sınıfı bir hastanede çalışıyorum ve burada parası olup evlatları anneleri babaları yatan hiç bir çare bulamayan kişileri görüyorum. şükredelim Allaha her ne olursa olsun. kendine iyi bak kızın eflinede..

canım bide şöle düşün. ya odası olsaydı da içinde yatıracak oynayacak çocuğun olmasaydı. dua etki rabbim sana çocuğunu göndermiş, odası illaki olur birgün olmazsada sorun yok hangimiz ayrı odalarda büyüdükki. ben bir bebişim olsun diye dua ediyorum ve benim gibi yüzlercesi. rabbine şükret sana evladını bağışlamış gün gelir durumunuz düzelir bir oda alabilirsin ama bir bebek alamıyorsun hergün olsun diye gözyaşı döküp sadece dua edebiliyorsun. lütfen bunları düşün birde.

canım hiç bukadar kendini üzüp strese girdiğine değmez
senin sıkıntın stresin çocuğa yansır
sağlıklı güzzel bir kızın var daha ne istersinki dünyada
insan herşeye heves ediyor ama herşey olacak diye birşey yok
rabbim imtihan ediyor bazen bizi
bizim odamız var ama yatıramıyoruz uzunca bir sürede oda hayal yani
inşallah zamanla eşine destek olarak birlikte aşarsınız bu durumu
hem bizim zamanımızda da bir beşikler vardı annelerimiz bizi
böyle odalarda büyütmedi mühim olan çocugunu sevgiyle sağlıkla büyütmen

canım benim kızımda 3 ay sonra 3 yaşına girecek daha yeni ayırdık yanımızdan.ayırdık ama öyle dayalı döşeli bi odası yok.sadece beşiği ve oyuncakları var odasında.bende çok hevesleniyorum ama bir dahaki seneye olacak inşallah.seninde olur.üzme kendini canım

Back