• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İtiraf ediyorum...

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
146
628
40
Arkadaşlar bu konunun burda işi varmı bilmiyorum ama size bişi itiraf etmek istiyorm...
Çocuklarınızın cicili bicili odalarını gördükce sinir oluyorum...
Yanlış anlamayın size değil eşime!!!
Ona kalırsa Eflini 3 yaşında ayıracakmıs bizim odadan...
Ben kendine ait bir odası olsun istiyorum...
Ne yapcam bilemiyorum...
Sanırım çocuğu düşündüğü için değil oda yaparsak masraf olcak diye ayırmak istemiyor....
Oysa bebeğimiz doğmadan ne hayaller kuruyordum...
Almanyaya gidip geldikce kzımın odasına değişikk süsler almıştım....
Hevesim kursağımda kaldı...
yatağını zor aldırdım zaten...
BU kızını sevmediğinden değil çok seviyor ama maddi yönden hiç iyi durumda değiliz...
Acaba yanlışmı yapıyorum??? Ama diğer yönden 8 aylık oldu nerdeyse Eflin...

Zamanla herşey olur canım üzme kendini bizim odamız var ama kızım odasında yatmıyor hala bizimle ben pişman oldum odasında beşik bizim odada park yatak keske biraz bekleyip genç odası alsaydık diyorum bebeğin daha küçük zaten dilediğin olur inş

Ben seni çok iiyi anlıyorum oğlum için hiç bi istedigimi heves ettiğimi alamamıştım çok bilirim oturup agladıgımı ama evliliğin böyle dönemleri oluyor bak kendi azınla söylüyosun dururumuz yok diye senin özendiğin kadar istedigin kadar eminimki eşinde istiyodur bunu ama duruma görede hareket etmek lazım . Kendinden ii durumdakilere baktımı üzülüyosan birden senden daha kötü durumda olanlara bak cnm degil oda çocugunun karnını zor doyuranlar var bunlara bakmak kendi durumuna şükretmeni saglıcaktır. ben çok kez yaparım bunu kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ben 10 yıllık evliyim kendime ait evimde var arabamda oğlumun kendine ait odasıda var bilgisayarıda herkess şanslı olmuyo bunları birden evlenir evlenmez bulamıyo işte 10 yılda çalışıp bunlara sahip olduk bir birimize destek olarak için rahatlasın diye yazıyorum bunları senin gibi düşünen senin gibi olanlar var hatta daha zor durumda olanlarda . Allah eşine saglık versin çalışsın yavruna en güzellerini alsın işallah sitem edip bence onun canınıda sıkma :teselli:

Teşekkür ederim cevaplarınız için...
Bi nebze olsun rahatladım....
Ama neden herşey u kadar zor oluyor???
Benim istediğim hiçbişi olmadıki şimdiye kadar...
Onu da ileriki zamanlarda anlatırım....
İçimdekileri yazıp rahatlamam lazım...
Yoksa delirecem...
Şimdi yatmalıyım kızım erken kalkıyor...
Birde uykusuzluk eklenirse iyice asabi olcam yoksa....

Arkadaşlar bu konunun burda işi varmı bilmiyorum ama size bişi itiraf etmek istiyorm...
Çocuklarınızın cicili bicili odalarını gördükce sinir oluyorum...
Yanlış anlamayın size değil eşime!!!
Ona kalırsa Eflini 3 yaşında ayıracakmıs bizim odadan...
Ben kendine ait bir odası olsun istiyorum...
Ne yapcam bilemiyorum...
Sanırım çocuğu düşündüğü için değil oda yaparsak masraf olcak diye ayırmak istemiyor....
Oysa bebeğimiz doğmadan ne hayaller kuruyordum...
Almanyaya gidip geldikce kzımın odasına değişikk süsler almıştım....
Hevesim kursağımda kaldı...
yatağını zor aldırdım zaten...
BU kızını sevmediğinden değil çok seviyor ama maddi yönden hiç iyi durumda değiliz...
Acaba yanlışmı yapıyorum??? Ama diğer yönden 8 aylık oldu nerdeyse Eflin...

canım nıye uzuyorsun kendını.oglum 14 aylık ve ben oda yapmadım daha ona.suan sadece park yatagı var onda yatıyor.ama bızım odamızda degıl kucuk odada.bende 3-4 yasına gelınce yapmak ıstıyorum odasını.bebegın saglıklı olsun odasıda olur

valla ben oğlumu 2 yaşında ayırdım, odasını da bu kış anca tam anlamıyla yaptım, kızım şimdilik abisinin beşiğinde yatıyor, onunda odasını 2 yaşından önce ayırmam... beşikten yatağa terfi etmesi ise 4 yaşını bulur heralde.... sıkma canını güzelim zamanla hepsi olur, Allah bebişine ve size sağlı sıhhat versin yeter ki... tek üzüldüğün bu olsun.....

canım ben bebeğim olduğundan beri kendi evimden uzağım annemlerde kaldım kızım 4 aylık olana kadar sonra eşimin yanına geçtim neyseki eşimin askerliği bitiyor az kaldı bu pazar kendi evime dönüyorum...
beşik almıştım o da nnemler kaldı yani kızım içinde 4 ay uyudu...haliyle odası zaten yok....birde tayin olayımız var...bunları atlatana kadar kızım zaten büyüyecek bende erteledim...
hiç kafana takma bence...ilerde daha kullanışlı güzel bir genç odası alırsın...inşallah sorunların da hallolur...herkes bişeyler yaşıyor çekiyor maalesef...

bak canım benim eşim zamanında bana bir hikaye anlattıyasakkelime:bir çocuk babasına geliyor ve diyor --baba orda adam deveyı satıyor 1kuruşa,baba da diyorki evladım alamayız; çocuk ta -ama baba sadece 1kuruş ne olacak,ver alıyım; baba da --oğlum şu anda paramız yok,1 kuruş bile çok lazım,ama söz veriyorum,ilerde alırım sana deveyı,...bir süre zaman geçiyor babası olanın yanına geliyor ve ona bir cüzdan veriyor git al deveyı diyor hatta on tane de alabilirsin, oğlan çok şaşkın bakışlarla babasına diyorki--ama baba deve şu an çok pahalı,nasıl olur, babasıda--artık sıkıntımız yok,istediği kadar deve,hatta eşek,ve başka hayvan alabilirsin oğlum...
her şey zamanla olur canım inşl:nazar:,biz de eşimle çok zor zamanlar geçirdik:a015:,ama bu hikaye hep aklımdayerimseniben,eşini de kızma belki gerçekten çok sıkıntı da adamCADIARZU,o da belki istiyor,ama belli sebeblerden dolayı alamıyor:sm_confused:,eminim zamanında herşey fazla fazla olacak,:nazar:

canım ya üzüldüğün şey bu olsun,evet insan herseyı heves edıyor olabılır ama en önemlisi saglık !!!!!!!!!!!,bebegın saglıklı siz iyi olun gerısı sadeeceeeeeeeeee önemsız bı ayrıntı bence.herzaman senden daha kötü durumda olanları düşün,bırak bebegıne oda yapmayı cogu insan yedirecek dogru dürüst yemek bulamıyor.bence ne kendını nede eşini maddı konular yüzünden üzmeye degmez,bikere daha düşün bence

İnsan kendisinden iyi durumda olanlara bakınca nefis işte,benim neden yok diyor.Bu çok normal ama böyle düşündüğümüz anlarda, diğer arkadaşlarında dediği gibi, kendimizden kötü durumda olan insanları görüp, düşünüp halimize binlerce kez şükretmemiz lazım..Evet maddiyat çok önemli ama en önemli şey değil arkadaşım.Etrafımda maddi yönden çok iyi durumda olup,huzuru olmayan ya da aniden çıkan bir rahatsızlık yüzünden çok sıkıntı çeken insanlar gördüm.Tabi bu onlar içinde bir imtihan.Allah hepimize önce sağlık huzur versin,maddiyat elbette olur.Hiç üzülme, bebişine gönlünce bir oda yapma isteğini Allah'ım sanada nasip edecektir elbette,ama biraz sabır arkadaşım.Sabır herşeyin ilacı inan..opuyorumnanaktan

bu siteye giren ve bu güzel odaları gören her anne herhalde heveslenıyodur.
Bende sürekli şöyle olsun odası böyle olsun diyorum ama sadece kendi nefsimi tatmin etmeye calısıyorum .Bi çocuk 3 yasından sonra anlamaya baslar herhalde buda sadece anlamaya baslar oda istemeye 4-5 yasında başlar sanırım .sanmıyorum ki 1 yasında ki çocugun benım neden odam yok diye hayıflandıgını sıkma canını.Herşeyin önemlisi sağlık.ıyi yada kötü durumda olalalım çok şükür allah bize bir evlat verdi.gerisi boş hersey zamanla olur inş..

bende o da aldım 2,5 aylık oldu bebeğim yatmıyorki odasında sadece eşyalarını koymak için ii oluyor
cnm kocanda almak ister neden istemesin ama seninde dediğin gibi maddi durumlarda önemli inş. zamanla o da olur canım
en güzlleri senin olsun

ben şuana kadar kızımın odasının resmini koymadım çünki alamıycak durumda olanlar üzülmesin yada almamaya karar vermiş kişilerin kafasını karıştırmamak için.. doğru bişey yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum.. bende kızıma oda yapmayı düşünmüyodum çünki elalem ne der diye kullanmıyacağım sadece yer kaplayan eşya yığınını gereksiz bulyodum.. ama babaannesi aldı... kızım odasında uyuyor.. ama eşimle bende onun odasındaki koltukta uyuyoruz.. çünki daha onu yanlız yatıracak cesareti bulamıyorum kendimde.. kızım 11 aylık.. odası olmasaydı park yatağında bizim odamızda yatıcaktı ki park yatak kesinlikle daha emniyetli karyolasına göre karyolası çok yüksek ve kademeli değil gözümü üzerinden ayıramıyorum allah korusun bişey olmasın diye.. ama 1-2 haftaya kadar park yatağını yatak odamıza koyup orda yatırmayı düşünüyorum... inan oda gereksiz... tabii heves ediyosundur ama olmaması bi kayıp değil bence en azından şimdilik... eğer çok içinde kaldıysa çok az kullanılmış bebek odaları vardır uygun fiyatlı öyle bişeyde alabilirsin... yada sadece gardrop alıp park yatağı varsa onunla takım yapıp güzelleştirebilirsin... ama canını sıkıcak şeyler değil bunlar yat kalk Allaha sağlıklı sıhhatli bi çocuk verdiği için şükret tatlımm...

Bence hiç üzülme,
Bende almadım,ilerde almayı düşünüyorum.
Hem kendin diyorsun maddi anlamda aladı diye hiç sıkılma üzülme,bak senin gibi bi çok kişi almamış yavrusuna oda tasalanma haline şükürler et.

Birde diğer arkadaşların bence odalarını eklemesi iyi olmuş herkes için bir fikir mesele ben beyaz meleğin perdelerine bayıldım ilerde kızımın odasına o tür perde yaptırmayı düşünüyorum.:kedi:

Bu konu için bence daha fazla sıkma canını.
vereliniortak

canım benim oğlum 11 ayını bitirmek üzere ve beşiğinde ayağa kalkıyor üstelik sallanan beşiklerden..kafa üstü düşecek diye ödüm kopuyor çünkü ayağa kalkınca aşağı sarkıyor..bende mecburen kendi odama yer yatağı yaptım hiç değilse gözümün önünde başka çare bulamadım..kendi odasınada yer yatağı yapabilirdim ama uyandığında emekleyip alıp başını gidiyor..böyle olunca farkediyorum ama öbür türlü gece karanlıkta önünü görmez bir yere çarpar diye en güzeli böyle..ayağa kalkmayı bırakırsa beşiğine yatırıcam yok böyle devam ederse bilemiyorum ne yapıcam..

yani bizde aldık beşik ,odasıda var ama yatıramıyoruz işte o yüzden üzülme ileride alırsın istediğin gibi ..

Bence hiç üzülme,
Bende almadım,ilerde almayı düşünüyorum.
Hem kendin diyorsun maddi anlamda aladı diye hiç sıkılma üzülme,bak senin gibi bi çok kişi almamış yavrusuna oda tasalanma haline şükürler et.

Birde diğer arkadaşların bence odalarını eklemesi iyi olmuş herkes için bir fikir mesele ben beyaz meleğin perdelerine bayıldım ilerde kızımın odasına o tür perde yaptırmayı düşünüyorum.:kedi:

Bu konu için bence daha fazla sıkma canını.
vereliniortak

canım tabiki fikir edinmek açısından odaların resimlerini koymak mantıklı bi çok kişi faydalanmıştır... ben kendi adıma söyledim... koyduğum resmin altına birisi ben alamadım yazsaydı üzülürdüm doğrusu ondan yani.. oda resmi koyanlar alınmasın lütfen...

Canım şu hayatta asla kendınden ıyılere bakmayacaksın,çok mutsuz olursun yoksa?Şükürler olsun sağlıklı bir yavrun var.O odaların en güzeli sende olsaydı da yavrun hasta olsaydı?Gözün görürmüydü acaba o odayı?ben 9 yıllık evlıyım şu an tüp bebekle gebeyım ıkızlerıme Rabbim onları bağışlasın bana.Sen şunu biliyormusun?insanlar bir yavruya sahip olabilmek için bütün servetlerini döküyorlar ama genede olmuyor.Sen dünyanın en zengin insanlarından birisin çünkü annesin...Şu fani dünyanın geçici heveslerini boşver sen.Eşya dediğin nedir ki?bugünün en güzeli yarın eskiyecek.Sakıp Sabancı'da göçtü bu dünyadan..Allah evladını bağışlasın sana...

bende bişi eklemek istiyorum.
bizim yan komşumuz evlendi oğlanda çalışmıyo kızda. kızın babası bakıyo bunlara. iç güvey gibi yani. neyse bunlara bi ev döşedi adam hani yıllarca çalışsalar öyle ev yapamazlar.
derken huzur yok tabi adam evde sürekli kız yalnız kalmaya korkuyorum evde sıkılıyorum diye sürekli baba evinden çıkmıyolar.
bide bebek yaptılar bu duruma. onun da herşeyiyle odası hazırlandı.
sonra aradan 5 ay geçmedi adam (kızın babası) bi davadan hapiste maaşına tedbir konuldu. 10 kişi resmen 1 kişinin emekli maaşına kaldı. buna rağmen hiç biri çalışmayıp günlerini gün ediyolar.

tabi ev kirası ödenmediği için evi kapattılar bütün eşyaları depoya koyup kızın babasının evine yerleştiler. çocuk 3 yaşında şimdi bi yatağı var çünkü eşyaları sığmadı öbür eve.

yani varsın eşya olmasın bi yatağı olsun ama kendi evinizde huzurlu olun. herşey zamanla yapılır. bak al bunların herşeyi fazla fazla yapıldı kullanamadıktan sonra huzur düzen olmadıktan sonra neye yaraar. sıkma hiç canını....

Back