• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtinayla Evinizi boyarım:))

cok tatlı maşallah benim cadı kızımda duvara bıseyler karalayıp annee senin resmini çizdim diyor bide utanmadan

su anda benim kızlar boyacı kalem gecsin ellerine yeterki heryerde resimleri var ben siliyorum onlar boyuyorlar

eneeeee ne tatlıııı :asigim:
le kuzu bu sevimli çocuk senden nasıl çıktı -tatlicadiarzu-

aynı görüntüler bende de var 1-1,5 senedir böyle artık evi badan ayapıcam sonrası ALLAH kerim.

su anda benim kızlar boyacı kalem gecsin ellerine yeterki heryerde resimleri var ben siliyorum onlar boyuyorlar

Genlerinde var bu sıpalarıngamyoncuiremsu

eneeeee ne tatlıııı :asigim:
le kuzu bu sevimli çocuk senden nasıl çıktı -tatlicadiarzu-

Niye la. Bana benzeseymiş daha bi güzel olurmuş. herkesler öyle diyor zati, niye sana benzemedi bu çocuklar diye.

aynı görüntüler bende de var 1-1,5 senedir böyle artık evi badan ayapıcam sonrası ALLAH kerim.

ohooo ben kızım büyüyene kadar sabrettim, evi boyattım, sonra sıra oğlana geldi bu sefer kızım oğluma devretti tacını, oğlan başladı karalamaya, neyseki şimdi büyüdüde vazgeçti:ecrin_bebek:

misafir gelince yerin dibine geçiyorum duvarların halinden
neyseki bende şu anda tek

bizim evde ayni böle :bbo:
resimlerini cekdim biara bende eklicem:roflol:

canım benim ne kadar şeker ayy benim cadım da böyle yapacak daha 13 aylık geçenelrde halıları çizerken yakaladım uyuz oldum yaaaaaaaaaaaaa

canım benim ne kadar şeker ayy benim cadım da böyle yapacak daha 13 aylık geçenelrde halıları çizerken yakaladım uyuz oldum yaaaaaaaaaaaaa

Yakayı ele verdi yani seninki:roflol:,
sen dur bakalım şimdiden uyuz olduysan ilerisini düşünemiyorum bile.:CüvCüv:

ayy aynı benim minik kuzum yaa :asigim:
eline gecirdiği göz kalemlerimle farlarımla ve bilumum keçeli kalemlerle hemen duvarlara kapilara harita cizmele başlıyo :asigim:
tabi sorna güzel bi dayak yiyo :lepi: :roflol:
kıvanc geçmiştir ama o yaşi demi la kuzu :delphin:
konu 2 yıl onceye ait

ayy aynı benim minik kuzum yaa :asigim:
eline gecirdiği göz kalemlerimle farlarımla ve bilumum keçeli kalemlerle hemen duvarlara kapilara harita cizmele başlıyo :asigim:
tabi sorna güzel bi dayak yiyo :lepi: :roflol:
kıvanc geçmiştir ama o yaşi demi la kuzu :delphin:
konu 2 yıl onceye ait

he geçti ablası.Şimdi anaokuluna başlıyor minik danam.

Back