İngilizce konusunda zayıfım.. merak etme dediğim gibi havalimanlarda turıst sehır rehberleri oluyor .. yada yanına küçük basit olan bi ingilizce kitapçığı da alabilirsin. ya ben ilk tursuz gittim 0 ingilizceyle sadece sehır rehberi vardı elimde adres sorarken o kağıttan gideceğim yeri gösterıyordum
hatta kndine bile yapabilirsin zaten belirli basit sorular oluyo ? buraya nasıl gidebilirim ? bu kaç para vs vs. hatta herseyı geçtim internet paketi alırsın kendine çok lazım oluyor internetten hatta en çok internetten
italya tlfn şirketleri googleden bakabilirsin havalimanlarında oluyo satan yerler .. gb bol olan bi paket aldın mı yeterde artar sana
şehirler arasında hızlı trenler varmış önceden bilet alınıp daha ucuza getiriliyormus ama merak ettiğim bileti aldığınız saatte orda olabileceginizden nasıl emin oluyorsunuz .. ben önceden aldım zaten 3gun roma olarak ayarladım bi blogta okumustum 2-3 gun yetıyor diye ona göre 3 gun ayarladım 3. gun gece 04:15 e roma terminindende floransaya bilet almıştım netten sabah 6 gibi floransa da oldum otelimi buldum esyalarımı bıraktım aldım sırt cantamı gezmeye. evet uygun oluyor.. ama yok dersen hesaplayamam denk getıremem roma termınndende gideceğin zaman bilet alabilirsin saatlerıne bakıp uygununu secebilrsin
.. (yeterki italyanca durak isimlerini bilmiş ol yada not almış oll..)
Yani genelde kot ya da kumaş pantolon üzerine tunik ve şal böyle bir tarzım var. hayır sorun olmaz ben açık olanlar için söyledim dikkat ediyorlrdı benm gittiğimde yasak yani kollarınızı örtun diyorlrdı göstererek hatta erkeklerde bermuda şort flnla da izin vermiyorlrdı.. sizlik bir şey yok. .