2 gece tutukluluk süresi çok uzun değil mi yav?
Orada da burda yaşadıkları gibi yaşayabileceğini sanıyor insanımız. Ne cici :))
Geçenlerde yurt dışından gelen bi hocamız artık geri dönemeyeceğini çünkü buradaki kuralsızlığa alıştığını söyledi. Oraya gitsem araba sürerken taktığın gözlüğe kadar karışıyorlar Türkler burda emniyet kemeri taksama mı takmasam mı diye tartışırken, ne diye sıkıya geleyim nasıl rahat buralar diye baya saydı.
Vatandaş Nerede olduğunu unutmuş sanki
Hoca Hollanda'da doğmuş büyümüş, Roma Almanya ve Italya'da eğitim almış. Gayet bıkkın ve bezgin bir tavrı vardı. Buraya alışınca içimdeki serbest Türk ortaya çıktı zorlanıyorum diyorhadi ya, ben de kurallı bi yerde yaşamak isterdim doğrusuama insana dost kurallardan bahsediyorum tabii, arabistan kurallarından değil
İtalyanlar kurala uyma açısından Türkleri pek aratmıyor. Türk insanı ile kural tanımazlık ve disiplinsizlik huyları ve (kadınların fiziksel özellikleri : ) )baya bir benzeşiyor. Tarihi eser konusundaki hassasiyetleri ekmeklerinin çoğunu Turizmden kazanmaları dolayısıyla olabilir.2 gece tutukluluk süresi çok uzun değil mi yav?
Orada da burda yaşadıkları gibi yaşayabileceğini sanıyor insanımız. Ne cici :))
Geçenlerde yurt dışından gelen bi hocamız artık geri dönemeyeceğini çünkü buradaki kuralsızlığa alıştığını söyledi. Oraya gitsem araba sürerken taktığın gözlüğe kadar karışıyorlar Türkler burda emniyet kemeri taksama mı takmasam mı diye tartışırken, ne diye sıkıya geleyim nasıl rahat buralar diye baya saydı.
Vatandaş Nerede olduğunu unutmuş sanki
Ben bulunmadım hiç, genel Avrupa ülkesi mantığı ile değerlendirdim. Haklı olabilirsiniz :)İtalyanlar kurala uyma açısından Türkleri pek aratmıyor. Türk insanı ile kural tanımazlık ve disiplinsizlik huyları ve (kadınların fiziksel özellikleri : ) )baya bir benzeşiyor. Tarihi eser konusundaki hassasiyetleri ekmeklerinin çoğunu Turizmden kazanmaları dolayısıyla olabilir.
İtalyanlar kurala uyma açısından Türkleri pek aratmıyor. Türk insanı ile kural tanımazlık ve disiplinsizlik huyları ve (kadınların fiziksel özellikleri : ) )baya bir benzeşiyor. Tarihi eser konusundaki hassasiyetleri ekmeklerinin çoğunu Turizmden kazanmaları dolayısıyla olabilir.
Roma daha katı. Hukukun bile başkenti sonuçta :)roma da bir hafta kaldım ben, bana hiç öyle gelmedi canım ya, gerçi romaya özel de olabilir, sonuçta başkent
Adam kalıcı olmak istemis ne var yani yazdiysa amma büyütmüşlerHaklılar ne demek ismini tarihi eserlere yazmak yahuu
İyiki sütunlara işememiş yurdum insanı...
İşeyip bölgesini de belirleyebilirdi dimi
Adam tarihe adını yazmış daha ne olsun.
Burası bana ait sürü lideri benim mantığı işte.
Birde kokusunu bıraksa çokmu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?