İtalyan zincir kolye

sinirbazzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
74
24
33
Arkadaşlar yassı italyan zincir kolye kullanan var mı aranızda? Günlük kullanıma uygun mudur?
Mesela yatarken fln çıkarmak gerekir mi çok mu hassas dikkatli kullanmak mı gerekiyor?

Eklentiler

• BCABC82A-6BE6-4C9C-B6FD-DB583A823AEE.jpeg
    BCABC82A-6BE6-4C9C-B6FD-DB583A823AEE.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 109
  • D0982669-998B-4F45-9C14-7ABA08A47867.jpeg
    D0982669-998B-4F45-9C14-7ABA08A47867.jpeg
    28,4 KB · Görüntüleme: 141
Altınını önermiyorlar çünkü çok çabuk bozuluyormuş yapısı. Yıllardır çeliğini kullanıyorum, neredeyse hiç çıkarmıyorum ona rağmen hala ilk günkü gibi. Herkes altın sanıyor.

Altınını önermiyorlar çünkü çok çabuk bozuluyormuş yapısı. Yıllardır çeliğini kullanıyorum, neredeyse hiç çıkarmıyorum ona rağmen hala ilk günkü gibi. Herkes altın sanıyor.
Ben de yani bilmediğimden dayanıklı olması için altın almayı düşünüyordum🧐

Anladım canım belki altın kullanıp da fikrini söyleyen çıkar. Senin kullandığın çelik nerden almıştın bulabilir miyim acaba
Bir instagram sayfasından almıştım ama üstünden çok zaman geçtiği için hatırlamıyorum ismini.

Jewel Aksesuar’dan alabilirsiniz, ürünleri kararma yapmıyor 😊 Şu an stoğu yok ama yakında gelir sanıyorum. Jewel Aksesuar | Jewel Gibi Işılda!

Eğer başka yerden alacak olursanız altın kaplama ve çelik olmasına dikkat edin.

Bir instagram sayfasından almıştım ama üstünden çok zaman geçtiği için hatırlamıyorum ismini.

Jewel Aksesuar’dan alabilirsiniz, ürünleri kararma yapmıyor 😊 Şu an stoğu yok ama yakında gelir sanıyorum. Jewel Aksesuar | Jewel Gibi Işılda!

Eğer başka yerden alacak olursanız altın kaplama ve çelik olmasına dikkat edin.
Teşekkür ederim 😍

X