• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İt dirseği için bitkisel ilaç arıyorum

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
slm kızlar. benim gözümde it dirsegi çıktı 2 aydır var ve çok kötü görüntüsü var göz kapagımın üstünde yuvarlak kırmızı bişe. doktora bi kaç kere gittim göz damlaları verdiler it dirsegi bu kis oluşmuş dediler ama geçmedi hiç. önerebilceginiz bitkisel ilaç varmı karışım felan şimdiden tşkler...

benim oglumun da vardi .o kadar göz doktoruna gittik krem verdi damla verdi bir ise yaramadi .en sonun da cilt uzmanina gittik .krem verdi o iyi geldi.yoksa hala gecmiyecekti. bir de cilt uzmanina git.

tkgrck canım özelden yazamıyorum daha canım benim bilgimde o yazı kadar bende kendime araştırırken buldum canım henüz papatya alamadım hafta sonu alıcam yazıdan anladığım kadarıyla bir avuç papatyayı alıp 1 su bardağında kaynatma derecesine gelmeden haşlıycaz sonra demlenmesini bekliyerek 10-15 dk kadar sonraa temiz bir pamuk yardımıyla pansuman yapıcaz silicez anladığım bunlar inan daha fazlasını bilmiyorum canım umarım işe yarar hepimize

birde sallama çaylarda farklı karışımlarda mevcuttur o yüzden işe yarar mı bilmiyorum ama aktar larda kuru papatya veya çiçekçilerde çiçek papatya bulabilirsin
ve ben hem gözlerimi silicem hemde içicem hem dıştan hemde içten tedavi etsin diye çok faydalıymış çünkü antibiyotik etkisi yapıyormuş ve sakinleştiriyormuş sitresi azaltıyor muş umarım faydasını görürüz

Son düzenleme:
benim oglumun da vardi .o kadar göz doktoruna gittik krem verdi damla verdi bir ise yaramadi .en sonun da cilt uzmanina gittik .krem verdi o iyi geldi.yoksa hala gecmiyecekti. bir de cilt uzmanina git.

aldıgın kremin ismini yazabilirmisn canım

refobacin augen salbe ben yurdisnda oturuyom.bilmiyorum tr de varmi bu krem den.herkes degisik bir seyler önerdi .ama hic birisi gecirme di .dr geri dönüse baslamis dei.insallah yardimci olabilersem sevinirim.

Back