işyerindeki geçimsiz insan

S
Bana ters geliyor hem bizimle konuşmıycak arkamızdan ağır bir şekilde bizi şikayet edecek ki dikkate alınmıyor şikayeti.Hem de benim bilgisayarımı kullanacak.Yok öyle efendim.O zaman biz o ne yaparsa yapsın ses çıkartmamış oluyoruz ezik zannediyor demek ki.İyice havalanıyor.Belgelerimi silerse ne olacak peki.bütün emeklerim boşa gider.Her zaman ben onun yüzünden yedek almak zorunda da değilim.Ayrıca diğer yazıcıyı kullanabilir.O arkadaş dışarı işlerine bakıyor.Ofiste yokken çıkarsın.Özellikle neden benim çıkmamı bekliyor.Kavga çıkarmaya çalışıyor o zaman

Misafir oturumu olusturun, sizin bilgilerinizi goremesin? Gayet kolay bir sey.
Sizi sinir etmeye calisiyor, siz de sinir oluyorsunuz. Daha kotusu de bunu belli ediyorsunuz. E istedigini veriyorsunuz yani.
Takmayan cool tavirlariniz olsa o sinir olur.

Madem amir den sonra gelen sizsiniz, diğer çalışanlarla aranızda bir mesafe olmalı ki iş konusunda dediğinizi yaptırabilesiniz.İzinsiz bilgisayara geçip çıktı almak ne demek yahu, herkesın bılgısayarı kendısıne zimmetlidir.Bir belge sılınse kaybolsa,bilgisayar o an da arıza yapsa hesabı sızden sorulur.
Tabıkı şifrenizi değiştirin, kendısının üstü olduğunuzu biraz belli edin, ayrıca bir post-it yapıştırın bilgisayarın köşesine lütfen izinsiz kullanmayın diye.
Inanirmisin amirin verdigi isi 1.5 ay bekletti yapmadi.o is diger arkadasa kaldi.o yapiyor simdi.

S

Misafir oturumu olusturun, sizin bilgilerinizi goremesin? Gayet kolay bir sey.
Sizi sinir etmeye calisiyor, siz de sinir oluyorsunuz. Daha kotusu de bunu belli ediyorsunuz. E istedigini veriyorsunuz yani.
Takmayan cool tavirlariniz olsa o sinir olur.
Misafir oturumyla cikti alamazki programa girmesi lazim.tesekkurler

Back