- 12 Ocak 2017
- 91
- 19
- 3
- Konu Sahibi sinemm3535
Merhaba bayanlar,tecrübeleriniz doğrultusunda fikir almak istedim.Firmada odada 4 kişiyiz 2 bayan 2 erkek biri amirimiz hergün gelmiyor.Ondan sonra kıdemli benim.İşe yeni başladı 4.bayan.1 ay sonra diğer arkadaşı sürekli amire şikayet ediyormuş odada biz yokken.Yok kapıyı açık birakıyo camı çekmeceyi çarpıyo.Üslubunu beğenmiyorum gibi.Benle de meraba meraba bu kişi.İkisi konuşmuyorlar.Amirimiz en son bana sordu ben de öyle bişeylerin olmadığını söyledim.Geçimsiz bayan demişki ben odada yokken yapıyormuş.Ya bahsettiği kişi de öyle biri değil 3 yıllık arkadaşım zaten amirimiz de bizi biliyor tanıyor.Bende 6 yıldır burdayım.İşi biliyorum diye girdi ama burda öğreniyor .Benle de konuşmuyor .Nedeni de biz iş yapmıyomuşuz .bütün işler ona veriliyomuş.Amir de dedi ki sen dedi kaç aydır verdiğim işi bitirmedin.Ver de 2 günde bitirtiyim dedi benden için.Yani neyin ne olduğunu biliyor. biliyomusunz gülmeyin ama dün kalorifer yanıyor üstüne ufoyu dibine kadar sokmuş.İçerisi hamam nefes alınmıyor üstüne de incecik giymiş.Ben ufoyu kapadım izah ettim sıcak diye.Üstünü biraz kalın giyebilirsin dedim.Sabah geldi afra tafra.ses yapıyor çat pat.Böyle giderse yanda boş oda var amire sölesem mi ya onu koysun oraya .Not:Amirimize onun kalabalık ortamda çalışmaya uygun olmadığını söyledim haklısın evet dedi.Bir yandan da umursamamayı düşünüyorum.Zaten yokmuş gibi bizim için.
2.sorum da.ben gittikten sonra benim bilgisayarıma oturup çıktı alıyor yazıcısı yok.Klavye falan bence kişisel eşya ve mikrop bulaşabilir öksürüyo sürekli ,evde çocuğum var, bi de buna uyuz oluyorum zaten.Amirimiz de varken yüzüne bilgisayarımı kullanmamasını mı söyliyim yoksa şifremi değiştirip süpriz mi yapıyım.Ben onun gibi arkadan çocuk gibi şikayet etmem neyse yüzüne sölerim.Hem bizle konuşmuyor afra tafra hemde eşyalarımızı kullanıyor.İnsanlarla geçinmeyi öğrenmesi lazım 31 yaşında daha öğrenememiş.Ayrıca diğer arkadaşın da yazıcısını kullanabilir alternatif var yani.
Bundan herşeyi belerim belgelerimi falan silebilir.Yoksa amire mi soylesem önce sorsam iki şıktan birini.
Ayy çok uzun olmuş kusura bakmayın.
2.sorum da.ben gittikten sonra benim bilgisayarıma oturup çıktı alıyor yazıcısı yok.Klavye falan bence kişisel eşya ve mikrop bulaşabilir öksürüyo sürekli ,evde çocuğum var, bi de buna uyuz oluyorum zaten.Amirimiz de varken yüzüne bilgisayarımı kullanmamasını mı söyliyim yoksa şifremi değiştirip süpriz mi yapıyım.Ben onun gibi arkadan çocuk gibi şikayet etmem neyse yüzüne sölerim.Hem bizle konuşmuyor afra tafra hemde eşyalarımızı kullanıyor.İnsanlarla geçinmeyi öğrenmesi lazım 31 yaşında daha öğrenememiş.Ayrıca diğer arkadaşın da yazıcısını kullanabilir alternatif var yani.
Bundan herşeyi belerim belgelerimi falan silebilir.Yoksa amire mi soylesem önce sorsam iki şıktan birini.
Ayy çok uzun olmuş kusura bakmayın.