• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde yaşadığım mobbing ve yöneticinin üslubu hk.

Öyle ünlem işaretli mail atılmaz,beyefendi bilmiyor galiba bu konumuna rağmen.
Benim yetki alanımda değil demeniz yeterli,yazılı savunma isteyebilirler. Güzelce kendinizi ifade edersiniz. Bir şey çıkmaz yani 1000 lira için.

Maasınız ne kadar, yamnak isterzeniz merak ettim. 'Bu sorunun yanıtını bu akşam istiyorum! Yarına bırakırsan cvplamamış sayıp gerekli işlemi başlatacağım. Bu maili atan kisi departman muduru mu ? Genel mudur mu ? Tr'de isimli 2m buyuk firmalarda calistim boyle bir uslubu kimseden gormedim. Calistiginiz yer, vasat bir yer belli ki insana deger 0. Her isyerinde stres vardir ama boyle bir üslup olamaz. Alayli mi bu yoneticiler, yazik.
Maaşım her yerde alabileceğim ortalama bir maaş, bu lafları söylüyorlar herkese bu üslupla davranıyorlar ben çok şahit oldum burda daha 6 aydir çalışmama rağmen.. maalesef çalışana değer sıfır ve çalışanlar da birbirine böyle davranıyor çok üzücü.
Maili atan kişi departman yöneticisi aynı zamanda kuruculardan biri. Ukala bir tip, yaşı da çok büyük değil, sektörde 10 yildir çalışıyordur ancak. Ben buraya nerden düştüm hakkaten şaşırıyorum bari calidanlar birbirine bunu yapmasa artık hiç çekilmiyor gerçekten

Öyle ünlem işaretli mail atılmaz,beyefendi bilmiyor galiba bu konumuna rağmen.
Benim yetki alanımda değil demeniz yeterli,yazılı savunma isteyebilirler. Güzelce kendinizi ifade edersiniz. Bir şey çıkmaz yani 1000 lira için.
Burda yöneticilerin hepsi böyle unlemli büyük harfli falan konuşuyor. Yetki alanında olup olmaması önemli değil, işi bilmem hiç önemli değil. O iş sana verildiyse yapacaksın doğru yapmazsan .. modundalar. Aynen tavır bu, bugün bu maili atan adamla karşılaştım koridorda bana gülümsedi ve hicbirsey olmamış gibi iyi akşamlar dedi. İnsanları korkutarak çalıştırmaya alışmışlar

Kesinlikle delilleri kaybetme. Unlemli, tehditli mailler almışsın. Bunları kaydet. Başka delilin varsa onları da belgele. Mobbing davası açarsın. Ayrıca fazla mesai yaptiriyorlarsa bunun ücretini ödemek zorundalar. Bu ödemeyi yapmıyorsa bunu da kanıtlı belgele. Ben daha beterlerini yaşadım ve çok pişmanım yapmadığıma..
Fazla mesaiyi nasıl kanıtlayabilir?

Fazla mesaiyi nasıl kanıtlayabilir?
Fazla mesai yapılan saatler içerisinde atılmış mailler olabilir, hazırlanmış raporlar, konuşulmuş WhatsApp mesajları vs. bunları bir şekilde kaydetmeli. işyerinin kamera kayıtlarına bakılabilir ama buna ne şartlarda bakılıyor tam bilmiyorum. işyerinden şahitlik edecek birileri de olabilir.

Fazla mesai yapılan saatler içerisinde atılmış mailler olabilir, hazırlanmış raporlar, konuşulmuş WhatsApp mesajları vs. bunları bir şekilde kaydetmeli. işyerinin kamera kayıtlarına bakılabilir ama buna ne şartlarda bakılıyor tam bilmiyorum. işyerinden şahitlik edecek birileri de olabilir.
kamera kayıtları ne kadar süre saklanıyor acaba

Back