işyerinde tacize uğruyorum :/

Tecavüze uğrayanlar sizin kadar cevval değil demek ki.

Taciz, tecavüzün rızaya bağlı olduğunu düşünüyorsanız kökenine bakmanızı öneririm.
Taciz de aynı kadına istenmediği halde dokunuyorsa o kadını öldurse daha iyi ben burada kötü birsey demedim ama alan memnun satan memnunsa birsey demiyorum yazık!

Ben böyle pislikler yüzünden freeline çalışıyorum makyözlük yapıyorum az aşım ağrısız başım. Bir bardak yıkanmadı diye kovanmı dersin şikayet edersen bizi seni komalık döveriz diyen mi dersin. Yemeğe çıkmaya zorlayan mı dersin. Sen aşırı mesafeli de dursan sürekli uğraşan mı dersin. En iyisi kurumsal firmalar bir nebze kadın orda daha rahat edebiliyor. Tabi güzel ve akıllıysanız ayağınızı kaydırmaya çalışanlarada hazırlıklı olmalısınız.

Sektöre baglı
Biz niye yasamıyoruz boyle seyler, kebab salonunda calısmadıgımız için herhalde

Bana bardak yıkatmaya kalkan ellerı kırma ıhtımalım var , bardak yıkanmazsa senı komalık ederız dıyende sıkar bıraz . Buarada guzel ve akıllıyım

Sektör dediğin burası 20 yıllık lüks bir güzellik merkezi 3 katlı bende işimde başarılı ender insanlardan biriyim. Böyle pis erkekler ulaşamadıkları ciğere böyle davranırlar. İnsanlıkları sıfırdır. Evet banada o sözü söylemek sıkar ama arkalarına aldıkları polısı belediyesiyle uğraşamazsın. Uğraşamayanlardan haberdar olmuşssundur. Heleki koca şehirde tek başına bayansan. Konuşmak kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…