Kızlar lansinoh marka manuel bir pompa aldım çok zorlanıyorum damala damla sağıyor.Bu pompa ile taş çatlasa 24 saat içinde 300 ml kadar süt sağıyorum ve bu miktarı sabahtan geceye kadar en az 7-8 defa sağarak çıkartabiliyorum bu normal mi sizce ?Acaba elektirikli olanların vakum gücü daha mı yüksektir ya da daha kısa zamanda mı sağarlar.Bilginiz var mı acaba?
canım okulda kantin var pazartesi bakacağım artık oraya koyabilirim sanırım ama yolda gelirken nasıl getircem buzdolabına termosla koyup dönerken o termosla getirsem bozulmaz sanırım.
arkadaşlar pazartesi okullar açılıyor ve ben de işe başlıyorum.okulda sağdığım sütü koyabileceğim bir buzdolabı vesaire yok,sütümü sağdıktan takriben 6 saat sonra evde olabiliyorum yani 6 saat sonra buzdolabına koyabilirim ancak.bu süre içerisinde süt ertesi güne kullanılmak üzere saklanırsa bozulur mu oda sıcaklığında 6 saaat diye biliyorum ama 6 saat sonra buzdolabına konulur mu?lütfen bilgisi olanlar varsa acil cevap bekliyorum.yoksa kuzucuğum aç kalacak.(yada kantindeki buzdolabına koysam 1 saat sonra eve getirip tekrar buzdolabına koysam o bir saatlik yolculuk sırasında bozulur mu)
bende medela elektrikli aldım ancak yarım saatte 50 ml çıkarabiliyorum.
kafama takılıyor sütüm yetersiz mi?
bebeğim 10 dakika emmip bırakıyor ya da uyuya kalıyor. henüz 45 günlük.
demekki çok az süt içmiş oluyor
canım okulda kantin var pazartesi bakacağım artık oraya koyabilirim sanırım ama yolda gelirken nasıl getircem buzdolabına termosla koyup dönerken o termosla getirsem bozulmaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?