• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerinde olması gereken yedek bayan eşyaları

balser

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
143
35
298
Muğla
arkadaşlar benim işyerim şehir merkezine ve çarşıya biraz uzak .işyerine geldiğmde çarsıya gitmek yaklasık yarım saat mesafede.bu yüzden bende acil durum için işyerimde bi dolp yaptım. yakınımda marketler var ama onlarda cok pahalı .bu dolpıma lazım seylerin listesini yapıyorum. mesala bir çift ince corap .diş macnu vs.aklınıza gelen başka neler var bana yazarmısınız.teşekürler

Merhaba, klasik giyiniyorsanız Külotlu tül çoraplarını yedekleyebilirsiniz. Ağrı kesici, mini dikiş seti, deodorant dolabımdan eksik etmediğim şeyler.

Havalar soğuyor mutlaka bi hırka bulundur hatta mümkünse yedek bi tshirt ve koyabiliyorsan pantolonda koy, bi posette kenarda dursunlar, ben geçen ofise giderken yağmur ve arabalar sağolsun üstüm hep çamur olmuştu, şemsiye de mutlaka hep olmalı ve pedsiz olmaz

Sal bulundur eger masa basi calisiyorsan bacaklarina da ortebilirsin. Acikirsan diye Kraker buskivi filan da bulundur.

Back