inşallah hamile kalırım hem bu saçma sapan işten kurtulurum hemde bebek evimize de çok iyi gelecek bütün aile bebek bekliyor rabbim inşallah tez zamanda nasip eder.Senin şu anki tek kaçış yolun zaten de düşünüyormuşsun hamile kalmak hayırlısıyla, bak o zaman neler değişecek inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
işyeri ve çalışma sorunsalı
- Konu Sahibi zmfaze
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Durumun ćok zor o zaman.şehir değiştirme imkanın yok mu?ah kızlar defalarca kez konuştum genel müdür en son senin için burda uygun pozisyon yok benim yapabileceğim de bir şey yok dedi çoğu da geçiştiriyor. Aldığım maaştan rahatsızım diyorum hiç umurlarında değil ki
eşim esnaf bulunduğumuz yerde bayağıda tanınmışlığı var yani düzenini bozmaz ama belki ilçe den ile taşınabiliriz o şekilde de her gün 1.5 saat gidip 1.5 saat gelmesi lazım yollarda benim de ona içim elvermezDurumun ćok zor o zaman.şehir değiştirme imkanın yok mu?
O zaman ya işten ayrılacaksın ya da katlanacaksın(eşim esnaf bulunduğumuz yerde bayağıda tanınmışlığı var yani düzenini bozmaz ama belki ilçe den ile taşınabiliriz o şekilde de her gün 1.5 saat gidip 1.5 saat gelmesi lazım yollarda benim de ona içim elvermez
ziraat mühendisiyimmesleğiniz nedir?
dün eşimle ailemle görüştüm haziran maaşımı alınca istemeyerekte olsa çıkıcam canımO zaman ya işten ayrılacaksın ya da katlanacaksın(
Bence en isabetli kararı vermişsiniz Allah bi kapıyı kapar diğerini açar, bende lise stajında böleydim bi süre tanınmış bi araba firmasının genel merkeziydi tanıdığım vardı benimde ben çıkıcam dedim böle bişey öğrenmiyorum dedim işde biz sana kıyamadık falan dediler sonrada canıma okudulardün eşimle ailemle görüştüm haziran maaşımı alınca istemeyerekte olsa çıkıcam canım
Hata ediyorsunuz tazminatınızı kaybedersiniz..Bence en isabetli kararı vermişsiniz Allah bi kapıyı kapar diğerini açar, bende lise stajında böleydim bi süre tanınmış bi araba firmasının genel merkeziydi tanıdığım vardı benimde ben çıkıcam dedim böle bişey öğrenmiyorum dedim işde biz sana kıyamadık falan dediler sonrada canıma okudular
çalışdığım yerde tazminat hakkı elde edebilmem için 10 yıl çalışmış olmam lazım daha 1.5 sene olmuş kafayı yerim 10 yıl ne demek düşünsenize böyle bir yerde :)Hata ediyorsunuz tazminatınızı kaybedersiniz..
benim işyerimdede aynı sorun var benim için bende sanki mezun olduğum bölümde çalışıyormuş gibi görünsemde kendi işimi yapamıyorum 2 sene bitti gitmediğim derdimi açmadığım insan kalmadı başta pek sallamadılar sonra tamm dediler söz verdiler unuttular tekrar gittim ertelediler beni onlardan uzaklaştıracak extra kimsenin yapmak istemediği işleri verdiler ve bu söylediklerim belediyede oluyorr..bende saldım valla madem başkkalarının dediği gibi yattığım yerden para kazanmamın onlar için bir sakıncası yok bende yatarım o zamn dedim ve gerçekten artık işyerimde uyukluyorum eski usul örgü örüyorum ders çalışıyorum ( keyif için. tarih çalışmayı severim) namaz kılıyorum. İş yerinde ders çalışmanın iş yerinde bir sakıncası yok canım tutanak falanda tutamazlar işini aksatmadığın sürece. işinde olmadığını var sayarsak sana niye sen boş boş gezmiyorsun diyemi kızacaklar...
ne kadar da güzel bir mesleğiniz var,bana uzak tabi çok bilmyiorum ayrıntıları ama iş alanınız ülkemizde olmasına karşın,mühendisler için çok fazla iş imkanı yok bildiğim kadarıyla..bu sebeple,bence kurumsal bir işyerinden ayrılmayın derim..ziraat mühendisiyim
çözülmeycek bir sorun göremedim ben..belki de daha atak daha istekli görünmelisiniz..kendinizi kabul ettirmelisiniz diye düşünüyorum..küçük işlere bile talip olun,iş arkadşlarınızdan yardım alın.bu şekilde daha çok aralarına girersiniz diye düşünüyorum..
vazgeçmeyin,iş hayatı çetindir..bu şekilde devam ederseniz zaten,siz çıkmadan bir süre sonra işveren sizi çıkarabilir.neticede iş yapmayan birine para vermek istemez kimse..
daha istekli olun ve her işe koşmaya çalışın. oturduğunuz yerde iş vermelerini beklemeyin.müdürünüz de sizi takip etmyiordur devamlı..siz onun peşinde olun.
canım cok iyi anlatmışsın bende kitap okuyorum hep de cinayet serisi bigün birisine saldırıp çeşit çeşit işkenceleri uygulayacam o olucak:) ben kariyer yapmak istiyorum yaşımda küçükken henüz daha bilgilerimi unutmamışken birşeyler yapayım istiyorum burda da gittikçe geriliyorum o yüzden biraz da can sıkıntım bu arada örgü iyiymiş bende mi denesem acaba:)benim işyerimdede aynı sorun var benim için bende sanki mezun olduğum bölümde çalışıyormuş gibi görünsemde kendi işimi yapamıyorum 2 sene bitti gitmediğim derdimi açmadığım insan kalmadı başta pek sallamadılar sonra tamm dediler söz verdiler unuttular tekrar gittim ertelediler beni onlardan uzaklaştıracak extra kimsenin yapmak istemediği işleri verdiler ve bu söylediklerim belediyede oluyorr..bende saldım valla madem başkkalarının dediği gibi yattığım yerden para kazanmamın onlar için bir sakıncası yok bende yatarım o zamn dedim ve gerçekten artık işyerimde uyukluyorum eski usul örgü örüyorum ders çalışıyorum ( keyif için. tarih çalışmayı severim) namaz kılıyorum. İş yerinde ders çalışmanın iş yerinde bir sakıncası yok canım tutanak falanda tutamazlar işini aksatmadığın sürece. işinde olmadığını var sayarsak sana niye sen boş boş gezmiyorsun diyemi kızacaklar...
bir kaç kez açıkladım bu konuyu bir de size açıklayım burası hep torpille personel alan bir kurum zaten normal yollarla alsaydı bir ziraat mühendisi açığını çok rahat kapatırdım ve bu işe girerdim buraya alan kişi de üniversiteden hocam öyle siyasi bir durum değil burda açık varmış o da beni önermiş öylelikle girdim şu konu da haklısınız oturdugum yerden maaş aldığım için vicdanen rahatsızım normalde benim de bu tarz şeylerde şansım yoktur hep çaba gerektirir. şuanki örnekte olduğu gibi çalışıyorum ama işim yok iş için çabalıyorum ama ne faydahakkınızla girdiğiniz bi iş olsaydı bu kadar dokunmazdı size. sanırı torpilin etkisiyle kendinizi daha da kötü hissediyorsunuz. vicdan meselesi. sizi işe sokanı merak ettim niye hiç o konumlarda bi tanıdığım yok benim yaaaaa.. hep çabalamam uğraşmam gerekiyor hayattaa
benim işimde siiznki kadar olmasa da çok çok az. boş vaktim fazla. ama buraya girene kadar çok gözyaşı döktüm. çok ders çalıştım. çok çabaladım.çok yıprandım. o yüzden şu anda işsizlikten hiç şikayet etmiyorum aksine rahatım diye seviniyorum.bunu anlatmak istemiştim.bir kaç kez açıkladım bu konuyu bir de size açıklayım burası hep torpille personel alan bir kurum zaten normal yollarla alsaydı bir ziraat mühendisi açığını çok rahat kapatırdım ve bu işe girerdim buraya alan kişi de üniversiteden hocam öyle siyasi bir durum değil burda açık varmış o da beni önermiş öylelikle girdim şu konu da haklısınız oturdugum yerden maaş aldığım için vicdanen rahatsızım normalde benim de bu tarz şeylerde şansım yoktur hep çaba gerektirir. şuanki örnekte olduğu gibi çalışıyorum ama işim yok iş için çabalıyorum ama ne fayda
çok zordaysanız ayrılın.üç günlük dünya. boş yere kendinizi üzmeyin.bu kadar basit.
benim işimde siiznki kadar olmasa da çok çok az. boş vaktim fazla. ama buraya girene kadar çok gözyaşı döktüm. çok ders çalıştım. çok çabaladım.çok yıprandım. o yüzden şu anda işsizlikten hiç şikayet etmiyorum aksine rahatım diye seviniyorum.bunu anlatmak istemiştim.
çok zordaysanız ayrılın.üç günlük dünya. boş yere kendinizi üzmeyin.bu kadar basit.
Aynısı bende de oldu üniversiteden çıktıktan sonra bir müddet işsiz kaldım her gün ağlamalar hatta vertigo oldum üzüntüden bu kadar büyük bir hevesle gelince ister istemez hayal kırıklığı oluyor işte çıkınca çok pişman olucam ama böyle de hiç mutlu değilim o nedenle dışarıdan da görüş alayım diye buraya yazdım çoğunun kanaatide benimle aynı yönde o yüzden çıkıcam düşünceleriniz için sağolun
evlenip çocuk yapınca bu işi mumla ararsınız. ararsınız da bulurmusuz acaba?? ileriyi düşünün.Aynısı bende de oldu üniversiteden çıktıktan sonra bir müddet işsiz kaldım her gün ağlamalar hatta vertigo oldum üzüntüden bu kadar büyük bir hevesle gelince ister istemez hayal kırıklığı oluyor işte çıkınca çok pişman olucam ama böyle de hiç mutlu değilim o nedenle dışarıdan da görüş alayım diye buraya yazdım çoğunun kanaatide benimle aynı yönde o yüzden çıkıcam düşünceleriniz için sağolun