yani olmayan bi işin nesini bekleyeceksin ki?zaten ne yapayım diye açtım bu konuyu hani ben mi abartıyorum diye düşünüyordum, genel kanaatte senin gibi işten çıkmam yönünde görünen o ki bende öyle yapacam bu saatten sonra.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
işyeri ve çalışma sorunsalı
- Konu Sahibi zmfaze
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?zaten o iş saklamaları iş öğretmemeleri hiç saymıyorum bile bir programı 1 sene boyunca öğretecek fırsatları olmadı güya kendi kendime öğrendim bende üniversiteden 3.lükle mezun oldum ama dediğin gibi bunlar yüzünden mala döndüm hiç güvenim kalmadı kendime gerçekten böyle hayat geçmiyor pazar akşamları karnıma ağrı giriyor resmenCanım seninle aynı durumdayız. Bizim de şefimiz bize hiç iş yaptırmaz.. İş öğretmek istemez. Sürekli ona bağımlıyız ve onu hoş tutmak zorundayız.. Evrak gelir mesela bizim evrağımızı vermez oturur kendi yazar.. Tabi hep sorarız yardım lazım mı diye yok der.. Böyle böyle ne oldu ?? Çok ıyı okullardan mezun ben ve arkadaşlarım saman beyin olduk sayesinde.. Valla zaten doğum iznine ayrılacağım için şu sıralar hiç üstüne düşmüyorum.. Sen de bence amirlerinle konuş yetki iste iş iste yoksa ne zaman böyle geçer ne de hayat..
Bence kpps hazırlnaıp ya devlete gecmeye çalisn ya da madem üni. 3.snz direk ales yuksek doktora yapın..Mühendis arkadasşlr bırakın çalışmayı özelde staj bile yapamadlr.Hepsı kağıt üsteünde imza..Bence işden çıkmadan sınavlara girin,hazırlanamıyorm diyorsanz ayrılın..Evde ciddi çalışsn..zaten o iş saklamaları iş öğretmemeleri hiç saymıyorum bile bir programı 1 sene boyunca öğretecek fırsatları olmadı güya kendi kendime öğrendim bende üniversiteden 3.lükle mezun oldum ama dediğin gibi bunlar yüzünden mala döndüm hiç güvenim kalmadı kendime gerçekten böyle hayat geçmiyor pazar akşamları karnıma ağrı giriyor resmen
yüksek lisans yapıyordum zaten canım burası izin vermediği için derslere giremedim bizim bölümde de malum 2 senedir hiç atama olmadı doğru düzgün yok ya ben kafama koydum çıkıcam zaten adam akıllı evliliğin ilk aylarını bile yaşayamadım bi tatile git koşa koşa dön pzrtsi iş var diye hiç olmazsa 3 ay kafa dinlerim sonra yükseğe devam ederim sonrası da Allah kerimBence kpps hazırlnaıp ya devlete gecmeye çalisn ya da madem üni. 3.snz direk ales yuksek doktora yapın..Mühendis arkadasşlr bırakın çalışmayı özelde staj bile yapamadlr.Hepsı kağıt üsteünde imza..Bence işden çıkmadan sınavlara girin,hazırlanamıyorm diyorsanz ayrılın..Evde ciddi çalışsn..
Hakkında hayırlısı olsun canım..en iyisi üniversitede kalmak..En azndan çalışmalrı olur,makalelerle uğraşrsn tatmın olursun,kariyerın konumn da iyi olur..yüksek lisans yapıyordum zaten canım burası izin vermediği için derslere giremedim bizim bölümde de malum 2 senedir hiç atama olmadı doğru düzgün yok ya ben kafama koydum çıkıcam zaten adam akıllı evliliğin ilk aylarını bile yaşayamadım bi tatile git koşa koşa dön pzrtsi iş var diye hiç olmazsa 3 ay kafa dinlerim sonra yükseğe devam ederim sonrası da Allah kerim
Daha öncede söylediğim gibi torpilsiz girilen bir iş yeri değil zaten burası herkes birilerinin yakını yiğeni bende tanıdık vasıtasıyla girdim çıkartamazlar çünkü sebepleri yok şu işi verdik yapamadı diyecek halleri de yok bence beni böyle atıl bırakıp kendiliğimden işten çıkmamı bekliyorlar. ben çıkmamak için inat ettikçe onlarda iş vermemek için inat ediyor tek açıklaması bu gibi görünüyor şuan
burda 2 olasılık var görünüyor.
ya gerçekten iş yok ama seni de ziraat mühendisi olduğun için tutmak istiyorlr sonuçta kışa doğru proje gelecek tekrar işe almaları lazım birini.
yada daha önce yaptığın işleri beğenmediler tanıdık aracılığı ile girdiğin için de birşey diyemiyorlar o yüzden iş vermeyelim diyorlardır
bana deseler ki şu işini beğenmedik yaptığım her projede onaydan geçti kredi çıktı hepsine bence ben burada fazlayım bana verecekleri iş yok ama tanıdık işe alınca çık ta diyemiyorlar benim çıkmam için zorluyorlar neden bu yoksa insan maaş verdiği elemana iş vermez miburda 2 olasılık var görünüyor.
ya gerçekten iş yok ama seni de ziraat mühendisi olduğun için tutmak istiyorlr sonuçta kışa doğru proje gelecek tekrar işe almaları lazım birini.
yada daha önce yaptığın işleri beğenmediler tanıdık aracılığı ile girdiğin için de birşey diyemiyorlar o yüzden iş vermeyelim diyorlardır
Siz sıkıntınızı anlatmışsınız. İş vermiyorlarsa, onların sorunu. Başkalarının bakışlarına aldırmayın. Herkes işine gücüne baksın. Elinize iş verildiğinde yerine getiriyor musunu? Evet! Daha ne....
Ayrıca, bu arada başka işler bakın... Uygun bir iş bulursanız geçersiniz. Yoksa durduk yere ayrılmanız doğru değil.
Ayrıca, bu arada başka işler bakın... Uygun bir iş bulursanız geçersiniz. Yoksa durduk yere ayrılmanız doğru değil.
Senin şu anki tek kaçış yolun zaten de düşünüyormuşsun hamile kalmak hayırlısıyla, bak o zaman neler değişecek inşallahzaten o iş saklamaları iş öğretmemeleri hiç saymıyorum bile bir programı 1 sene boyunca öğretecek fırsatları olmadı güya kendi kendime öğrendim bende üniversiteden 3.lükle mezun oldum ama dediğin gibi bunlar yüzünden mala döndüm hiç güvenim kalmadı kendime gerçekten böyle hayat geçmiyor pazar akşamları karnıma ağrı giriyor resmen
Bu tür işlerin bir süre sonra riskli olduğunu düşünüyorum yani siz rahata alışıp boşverdiğiniz anda aradan bir kaç yıl sonra çat diye çıkarılanlara çok denk geldim. Göstereceğiniz doğruu dürüst bir iş tecrübesi de olmuyor o zaman.
Bence işleri kollayıp daha yoğun ve iş yapan br departmana geçmeye çalışın. Size iş verilmeden yapabileceğiniz bir şeyler varsa yapmaya çalışın ve bir taraftan da iş bakın..
Bence işleri kollayıp daha yoğun ve iş yapan br departmana geçmeye çalışın. Size iş verilmeden yapabileceğiniz bir şeyler varsa yapmaya çalışın ve bir taraftan da iş bakın..
hiçbir özel şirket boşa eleman almaz. kapitalist bir dünya düzeninde yaşıyoruz size kim havadan iş yaptırmadan para verir. işe yaramasanız sizden önce onlar çıkarır işten. her kurumsal firmadan her eleman için performans raporları tutuluyor. eğerki ordaysanız işe yarıyorsunuz demektir. yada patronun kızı falan olmanız lazım.
O isi bana verinn
Benim canim cikiyor yahu.
Öyle bir isim olsa alir kitap okurum arkadaslara cay yaparim bulurum illa oyalanacak birseyler
Ama yillarca sürüyorsa bu durum ozaman haksiz da sayilmazsiniz..
Insan kendini ise yaramaz hisseder garip hisseder alninin teriyle calismadikca ve o maasi alinca..
Hakkinizda hayirlisi olsun
Benim canim cikiyor yahu.
Öyle bir isim olsa alir kitap okurum arkadaslara cay yaparim bulurum illa oyalanacak birseyler
Ama yillarca sürüyorsa bu durum ozaman haksiz da sayilmazsiniz..
Insan kendini ise yaramaz hisseder garip hisseder alninin teriyle calismadikca ve o maasi alinca..
Hakkinizda hayirlisi olsun
teşekkürler canım sözlerin motive edici oldu niye işten çıkıyorsun diye sorsalar verecek cevabım yok :) iş vermediler çıktım demek durduk yere çıkmak istemiyorum ama böylede hayat geçmiyor.Siz sıkıntınızı anlatmışsınız. İş vermiyorlarsa, onların sorunu. Başkalarının bakışlarına aldırmayın. Herkes işine gücüne baksın. Elinize iş verildiğinde yerine getiriyor musunu? Evet! Daha ne....
Ben olsam müdür veya genel müdür gibi çoook yetkili biriyle konuşur sıkıntımı anlatırdım.
İnsan kaynakları departmanı ile konuşup durumu aktarsanız? Gerçekten can sıkıcı bir durum.
ah kızlar defalarca kez konuştum genel müdür en son senin için burda uygun pozisyon yok benim yapabileceğim de bir şey yok dedi çoğu da geçiştiriyor. Aldığım maaştan rahatsızım diyorum hiç umurlarında değil ki
eğer yazdıklarımın hepsini okuduysanız durum bu inanın ki bende şaşırıyorum nasıl özel bir şirket böyle boş boş oturtup maaş veriyor ayda yılda bir iş yapıyorum o da çok elzem değil onu başkaları da yapabilir. bir imza bir mail gibi ufak şeyler. patronun kızı da değilim :) çok saçma bir durum ama olay bu ::)hiçbir özel şirket boşa eleman almaz. kapitalist bir dünya düzeninde yaşıyoruz size kim havadan iş yaptırmadan para verir. işe yaramasanız sizden önce onlar çıkarır işten. her kurumsal firmadan her eleman için performans raporları tutuluyor. eğerki ordaysanız işe yarıyorsunuz demektir. yada patronun kızı falan olmanız lazım.