İş yerinde bu tarz şeyler yasak odamda başka insanlarda var kitap getirip ya da internetten açıp çalışamam birine denk gelirse hemen tutanak tutuyorlar birde o kadar üzülüyorum ki bu duruma açıp okusam aklıma bile girmez konular millet harıl harıl çalışıyor karşımdaHem mecburum hem de çalışmayı çok seviyorum ben.
Siz de eğer sıkılıyorsanız aöf okuyun,boş vaktiniz çokmuş,ders çalışırsınız işyerinde.
bir gün iki gün anlarımda 1.5 yıl sabah git akşama kadar otur vakit geçirmeye çalış üstüne herkes sana işe yaramaz gibi davransın konuşsun bir müddet sonra insanın zoruna gidiyor.biz insanlar biraz tuhafız, iş olsa çok yoğun deriz iş olmasa boş durmaktan sıkılıyoruz deriz. kendimden biliyorum, olduğumuz konumda rahat değiliz çoğu zaman
bir işim olsa sevecem ama işim yok yani her gün gelip rutin yapılan bir iş yok ayda 1 olursa oluyor olmazsa o da yok sorunum sevecek bir işimin olmayışı zaten boşta kalmamak için çalışıyorum başka bir iş bulsam hemen çıkıcambenim çalışmamın ilk koşulu sigorta..sonra para çevre arkadaş falan..işe severek gitmek gerek..yoksa azap olur tüm günlerin..işini sevmeye çalış..sevemezsende başka bir iş bulmadanda işten ayrılma..
Durum gerçekten kötüymüş. 1 hafta- 10 gün olsa, keyifli gelir insana ama 1,5 yıl olunca cidden sıkıntı.
Konuşabileceğiniz yetkili biri yok mu?
Ya da acaba kendinizi geri çekiyorsunuz da fark etmeden, işi başkaları mı alıyor?
şöyle bir durum var ben ziraat mühendisiyim beni buraya proje çizmek için işe aldılar en başta ama ben geldiğimde projeyi bir başka kişi çiziyordu oda başka bir şirkette sonra bana bunu devretmesi 1 yıl sürdü ha şu gün ha bu gün devretmedi sürekli yetkililere dert yakınmaktan dilimde tüy kalmadı sürekli kendimi şikayet eder vaziyetteyim ben çalışmıyorum aldığım paradan rahatsızım bana iş verin diye en son çileden çıktım bağırdım çağırdım öyle devrettiler şimdide sezon bitti diye proje göndermiyorlar yani bir başka iş yok yapabileceğim şöyle söyleyim burda benden başka bir muhasebe birde insan kaynakları var onların işlerine de atlayamam ki hem benimle alakası yok hem de vermezlerBiraz atak olun ortada olan ise atlayin yapın.o zaman kendinizi ise yaramaz hissetmezsiniz. Oturup is verilmesini beklemeyin. İşleri küçümsemeyin ki o işler önünüzu açsın
evet ama buraya zaten tanıdık olmadan kimse giremiyor ki tüm şirketler torpille eleman alıyor gerekli gereksiz dolduruyor ona uygun iş var mı yok mu bakmıyolar sonra da böyle oluyor.özel sektör insana boş yere para ödemez. sizi unuttular mı anlamadım. neden iş vermiyorlar? tanıdık aracılığıyla falan mı işe girdiniz?
ne güzel sizin adınıza çok sevindim en azından iş yerimi sevsem bunada katlanıcam ama insanlar o kadar ilginç ki durduk yere küsüyor selam vermek yok yanlarına gidiyorum selam veriyorum alan yok bu durumdan dolayı hep beni aşağılar tavırlar yerinizde olmayı isterdim açıkcası işinizin kıymetini bilin :)Çalışıyorum çünkü işyerimi seviyorum.Çok kalabalık değiliz ve işime karışan yok.Hamdolsun rahatım.
Bazen tek zorlayıcı olsa da ''nerede çokluk orada b.kluk '' diyorum.Bir nevi gaz veriyorum kendime yani.
Ayrıca sigortamın olması,evimin işime yakın olması,kızımın kreşinin iş yerime yakın olması önemli etkenler.
İşte böyle olmasından korkuyorum yoksa yanıma yardımcı şart.Lakin geçmiş zamanlarda bu durumu yaşadım bende.ne güzel sizin adınıza çok sevindim en azından iş yerimi sevsem bunada katlanıcam ama insanlar o kadar ilginç ki durduk yere küsüyor selam vermek yok yanlarına gidiyorum selam veriyorum alan yok bu durumdan dolayı hep beni aşağılar tavırlar yerinizde olmayı isterdim açıkcası işinizin kıymetini bilin :)
Bende mesleğimi çok seviyorum ama burda yapamıyorum defalarca kez konuştum en son bu işi verdiler ya rahatlar şimdi sürekli her şey yolunda demi ok deyip gidiyor bende sürekli şikayetlenir tavırlarımdan sıkıldılar diye yolunda ok diyorum. tekrardan bir kez daha konuşayım mı sizce ?Ben meslegimi cok sevdigim icin calisiyorum
Sana da devam etmeni tavsiye ederim
Olmazsa amirin mudurunle vs konusur durumunu anlatir ek sorumluluk istersin
amin inşallah tek dileğim bu.İşte böyle olmasından korkuyorum yoksa yanıma yardımcı şart.Lakin geçmiş zamanlarda bu durumu yaşadım bende.
İşyerinde huzursuzluk olunca gerçekten çok stresli oluyor.Hayır anlamıyorum sende çalışansın bende neyin tribi bu yani?
Ben büyük şirketlerde olmaktan hep korkmuşumdur zaten.Tamam kabul verdikleri para çok iyi olabilir lakin huzur olmayınca ne önemi varki?
Azıcık aşım ağrımaz başım.
İnşallah sizin kıymetinizi bilecek bir yerde çalışırsınız.Allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?